Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Packer komt uit Paris Saint-Germain!

Mitchell Packer zal de komende uren waarschijnlijk geen speler van PSG zijn. De Nederlandse verdediger zet zijn loopbaan voort aan de andere kant van de Rijn.

De 21-jarige linksback zal naar verwachting gaan spelen voor Bayer Leverkusen. Als we de informatie van het Nederlandse dagblad willen geloven advertentieDe oud-speler van Ajax Amsterdam tekent maandag een vijfjarig contract tot en met juni 2026 bij de Duitse ploeg onder leiding van Hannes Wolff. De hoogte van de deal die beide partijen hebben gesloten, is niet gespecificeerd.

Mitchell Packer landde in de zomer van 2019 gratis in Frankrijk en heeft nog een contract tot juni 2023, omdat hij zich nooit in de Parijse beroepsbevolking heeft kunnen vestigen. Nauwelijks in de plannen van de Argentijnse coach Mauricio Pochettino, kon de als 25e gerangschikte Parijzenaar vorig seizoen profiteren van aanzienlijke speeltijd, vooral door de lange knieblessure van Juan Bernat. Over alle competities heen speelde Mitchell Packer 40 wedstrijden in alle competities tijdens het boekjaar 2020-2021, in 26 Ligue 1-wedstrijden.

READ  Jerome Rothen klopt Igor Tudor