Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Oqee-app ontvangt een update op iOS

Freebox Pop-, Delta- en Revolution-abonnees: Oqee-app krijgt een update op iOS

Een nieuwe versie van Oqee is beschikbaar voor Freebox-abonnees met iPhone of iPad. Minor, update verbetert de gebruikerservaring.

Het is weekend en sommige Freebox-abonnees zullen uitkijken naar het live bekijken van een van hun favoriete tv-programma’s of het opnieuw afspelen ervan op hun smartphone, in een park of waar dan ook. De Oqee TV-app van Freebox is beschikbaar voor abonnees van Freebox Pop, Delta en Revolution en heeft een lichte update op iOS ontvangen. Deze nieuwe versie 1.5.1 bevat tweaks en fixes die de gebruikerservaring helpen verbeteren, vertellen de ontwikkelaars ons.

Ter herinnering: de Home-interface van Free TV biedt toegang voor mobiele apparaten (iOS, Android) of vele andere media (Apple TV, Connected TV’s) tot 220 kanalen (280 voor TV door Canal-abonnees), en profiteert ook van reboots, te beginnen meer dan 100 uur aan programma-opnames in de cloud, exclusief klanten Freebox Revolution die pas om 10.00 uur kan arriveren.

Voor Oqee-gebruikers op iOS: herstart M6 (6Play)-kanalen Eindelijk samengevoegd Deze week in de applicatie na 8 maanden wachten. Wat te kijken naar de nieuwste aflevering van Beijing Express als je het hebt gemist.

READ  Dit zijn de beste theesoorten en gezonde kruidenthee volgens 60 miljoen consumenten