Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Op weg naar opheffing van het verbod op groene en oranje landen

Mobiliteit en grenzen waren een van de onderwerpen die werden besproken tijdens het Comité voor de toeristische sector dat op donderdag 3 juni 2021 werd georganiseerd rond Jean-Baptiste Lemoine, staatsminister belast met toerisme.

Buitengewone vergadering gisteravond besloten na een reisEmmanuel Macron in Saint-Cirque-La-Pope.

Volgens onze informatie zal in de komende uren een zeer praktisch document worden gepubliceerd door Matignon detailhandelaar Groene, oranje en rode landenlijst en vereisten: testen, vaccins en gerelateerde oorzaken vanaf 9 juni 2021.

De langverwachte lijst zal geen grote verrassing zijn. De Europese ruimte, Australië, Zuid-Korea, Israël, Japan, Nieuw-Zeeland en Singapore vormen de groene landen, waar geen circulatie van het virus of een zorgwekkende variabele is.

De rode landen, waar de gezondheidssituatie verslechtert (de actieve circulatie van het virus en de zorgwekkende variant) blijven de al bekende: Zuid-Afrika, Argentinië, Bahrein, Bangladesh, Brazilië, Chili, Colombia, Costa Rica, India, Nepal , Pakistan, Sri Lanka, Turkije en Uruguay.

Onder de verwachte merkbare veranderingen, De uitgang van de Emiraten en Qatar. Nog twee landen: Suriname en Bolivia moeten zich bij de rode landen aansluiten.

READ  In Montenegro leidt een snelweg van een miljard euro nergens toe