Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Op het filmfestival van Cannes beklimt Bilal Hassani de trappen met een enorme rol stof

Op het filmfestival van Cannes beklimt Bilal Hassani de trappen met een enorme rol stof

Stefan Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images Bilal Hassani woont de rode loper voor “The Apprentice” bij tijdens het 77e filmfestival van Cannes in het Palais des Festivals op 20 mei 2024 in Cannes, Frankrijk.

Stefan Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images

Bilal Hassani woont de rode loper voor “The Apprentice” bij tijdens het 77e filmfestival van Cannes in het Palais des Festivals op 20 mei 2024 in Cannes, Frankrijk.

Filmfestival van Cannes – Verrassende outfit op de rode loper. Zanger Bilal Hassani zorgde voor verrassing tijdens zijn tweede trapklim op het filmfestival van Cannes, maandag 20 mei. De kunstenaar verscheen in een geverfde denimoutfit, met bijzonder onverwachte details, waardoor hij een zeer opvallende verschijning was.

Zoals je hieronder kunt zien, Het ensemble dat de ster draagt, gaat achter haar rug verder in een lange sleep… en is niets anders dan de rol stof waaruit het is gesneden. Deze rol moest ook door iemand anders de trap van het vreemde icoon op gedragen worden.

Om deze modeshow te begrijpen, moeten we teruggaan naar de editie van 2022 van het Filmfestival van Cannes. Het optreden van de zanger was al te zien op de rode loper, toen hij verscheen in een van de creaties van Jean Paul Gaultier, waardoor hij de indruk kreeg van een high-end fotomodel. Zoals je hieronder kunt zien.

afbeelding

Dit ontwerp is gekozen door ontwerper Nikita Vlasenko. “Twee jaar geleden, in Cannes, begonnen Bilal Hassani en ik een verhaal te schrijven. Een verhaal over mode, identiteit en uiteindelijk creativiteit. Dit heeft laatstgenoemde op zijn rekening aangegeven Instagram Deze maandag. “Dit is het volgende hoofdstuk.” Een winkelier aan het begin van het creatieve proces en de stoffenrol als vervolg. Toen legde Nikita Vlasenko het uit.

Het ontwerp dat dit keer is gekozen is dat van de jonge Engelse ontwerper Eden Tan, afkomstig uit zijn collectie getiteld ‘Op geleend doek.’ Vorig jaar won hij de L’Oréal Professional Young Talent Award. Om de outfit te begeleiden, koos de haarstylist van Bilal een paar witte sandalen met hak en creëerde een plat kapsel.

Zie ook op HuffPost :

READ  Belangrijkste doelgroepen: Einde van 'Ik beloof' op TF1, een kleine leider met 3 miljoen, maar France 2 TV heel dichtbij - theater op M6 voor France 3 - W9 en TMC boven 1 miljoen