Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Florent Bagny wordt geconfronteerd met kanker: het tegenstrijdige nieuws uit Angone over de zanger

Florent Bagny wordt geconfronteerd met kanker: het tegenstrijdige nieuws uit Angone over de zanger

De strijd gaat door… Op 25 januari 2022 maakte Florent Bagny op Instagram bekend dat hij dat was Lijdend aan longkanker. De zanger, die dicht bij zijn fans staat, maakte in maart 2023 bekend dat hij opnieuw kanker had. “Ik zou daar liever zitten lachen en grappen maken en zeggen dat alles in orde is, en dat er niets meer is, dat er niets meer is, dat is niet het geval. Het is saai. Ik kan ook niet liegen. Dit is niet het scenario waar we op hoopten.” voor in Frankrijk, en ik was niet “Om deze lymfeklier te hebben die er zo uitziet, en misschien als ik het geplande programma had gevolgd… is het gedeeltelijk mijn schuld.”vastgelegd in zeven tegen acht, op TF1.

Maandag 21 augustus 2023 gaf Florent Bagny in een interview met Télé 7 jours zijn nieuws. Hij verklaarde optimistisch: Zolang ik niet sterf, is dit de juiste manier! (…) Maar ik ga nog steeds elke drie weken naar de kliniek om mezelf sap te geven en controleer regelmatig of het niet terugkomt… want het is een keer teruggekomen.’. Als hij vandaag discreter was, vertelde Anggun nieuws over de zanger.

Anggun: “Er zijn ups en downs”

Op maandag 20 mei 2024 werd Anggun uitgenodigd op de set van Télématin, op France 2. Ter promotie van de Spectacul’Art-show, waarin Florent Pagny centraal staat, stemde de zangeres ermee in om de gezondheid van haar vriendin te bespreken. “Het gaat steeds beter, er zijn ups en downs, maar ik denk dat het nu beter gaat.”Ze zei voordat ze naar buiten glipte: Hij is iemand van wie ik heel veel houdNatuurlijk, maar afgezien van zijn kwaliteiten als zanger is hij een geweldige kerel.”.

Donderdag 2 februari 2023 In een interview met Melty bevestigde Anggun dat het de zanger was die in zijn begindagen contact met hem opnam. “Voordat ik coach werd bij The Voice, Zonder het te weten was hij al mentor. Hij was degene die mij oprichtte, mij destijds voorstelde aan zijn team, dat mijn team werd, en ik zag hem werken. Ik zag hem concerten geven, interviews geven en zag hoe hij met zijn fans omging. Ik heb veel van hem geleerd.”Ze gaf aan.

READ  Linda Hardy "botachtig"? Onthult waarom Thierry Ardisson en Dezingue vertrokken...

Florent Bagny: ‘Ik heb een fout gemaakt in het laatste protocol’

Op 30 november 2023 sprak Florent Bagny tijdens Paris Match over zijn nieuwste behandeling. “Ik heb een fout gemaakt in het laatste protocol. Heel vreemd. Door deze chemotherapie hield ik haar en een baard overMaar in ruil daarvoor vernietigde het mijn cellen.”Hij wees erop.

Ondanks alles bevestigde de zanger dat het goed met hem gaat. “twee jaar geleden, Ik val zonder problemen in slaap. En ik slaap goed. Ik heb me daar nooit zorgen over gemaakt. Omdat ik er geen last van heb. “Ik heb wat ongemakken en problemen gehad, maar nooit overmatige pijn.”Hij zei.