Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Op foto’s onthult Iris Mittenaere haar lange benen in het bijzijn van haar vrienden, Miss France, Vita en Chim

Op foto’s onthult Iris Mittenaere haar lange benen in het bijzijn van haar vrienden, Miss France, Vita en Chim

Geschreven door Justine Texier | journalist

Gepassioneerd door sport en tennis, betrad Justine de wereld van beroemdheden en ging ze nooit meer weg! Op zoek naar de grootste geheimen van het grote scherm, weet ze alles over koppels en scheidingen. Je zult de roddels niet voor hem kunnen verbergen!

De Fashion Week is in volle gang in Parijs! Een paar dagen na de opkomst van de herenmode heeft de haute couture voor dames zich gevestigd in het hart van de hoofdstad. Terwijl sterren massaal naar de eerste rij modeshows stromen, bestormden verschillende Miss France-koninginnen op dinsdag 25 juni de rij van ontwerper Stephane Rolland. Vooral Iris Mittenaere maakte van de gelegenheid gebruik om te pronken met haar massieve benen!

Op foto’s onthult Iris Mittenaere haar lange benen in het bijzijn van haar vrienden, Miss France, Vita en Chim

De rest volgt na de aankondiging

Het is een traditie die elk seizoen terugkeert in de modewereld: Fashion Week zet Parijs deze week opnieuw in vuur en vlam! Op dinsdag 25 juni was het, na vooral de modeshow van Chanel, Stephane Rolland die zijn creaties op het gebied van haute couture presenteerde. In aanwezigheid van vele Miss France, waaronder Yves Gilles: stralend in een lange bruine jurk en perfect passend bij het thema, verlichtte de jonge vrouw die afgelopen december de titel won de rode loper.

Net als haar zusjes Miss France, en vooral Iris Mittenaere, koos ze voor een lange jurk met split. Haar baksteenkleurige outfit met XXL-capuchon laat haar prachtige gebruinde benen zien en respecteert ook het thema van de show en al zijn authenticiteit. Degene die het net heeft uitgemaakt met haar verloofde, Diego, is duidelijk hot!

READ  Gezicht van het meisje! Angelina Kaley voorspelde het enige jurkongeval in Cannes in haar superlaag uitgesneden kleding

Alicia Ellis van haar kant kwam in een heel andere, maar ook plechtige outfit: de in 2017 verkozen jonge vrouw droeg een zwarte jurk met een transparante onderkant, en ze droeg een cape met een bijzonder volumineuze kraag. Een geweldige weddenschap, en ze gaf hem een ​​lekkere taart… Maar we controleren alleen zijn authenticiteit, net als het meer sobere blauwe uniform van hun oude metgezel, Sylvie Teller.

Sem en Vita in de schoonheid van Stephane Rolland

Onder andere zangers Shim en Vita drukten met hun stijl hun stempel op de paparazzi. De eerste was ook moeilijk te herkennen, met haar felblauwe jurk met een diepe halslijn en een groot hoofddeksel! Het moet gezegd worden dat Tahoma’s moeder, Samia, haar haar verborg en blauwe make-up probeerde om het mooiste effect te krijgen.

De tweede, die samen met haar vriend Said Boussif de naam Chevalier des Arts et des Lettres draagt, koos voor een soberdere maar even prachtige jurk, met haar schouders zichtbaar. De baksteenkleur, gecombineerd met de sluier die netjes achter in haar haar was geplaatst, vertegenwoordigde het thema van de show goed.

Ten slotte maakten prins Joachim Murat en zijn vrouw Jasmine de reis naar de Pleyel Hall, waar de show werd gehouden. Nuchter vertrouwde het echtpaar niet op overdreven kleurrijke kleding. Vooral de jonge vrouw koos voor een eenvoudige zwart-witte jurk. Ook Issa Maiga koos voor zwart en wit, net als Cristina Cordola en ontwerpster Chantal Thomas, die met haar man kwamen.