Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Marc Lavoine en Adriana Karembeu als koppel: dit is geen triviale zin van de zanger over het voormalige model

Marc Lavoine en Adriana Karembeu als koppel: dit is geen triviale zin van de zanger over het voormalige model

Een liefdesverhaal dat het licht lijkt te hebben gezien na de aankondiging van Adriana Karembeu. Volgens informatie ontvangen van Wedstrijd ParijsHet model zal een relatie hebben met Marc Lavoine. Op 4 mei 2024 bevestigde ze op 50’Inside simpelweg dat ze van de zangeres hield. “Ik hou ook van deze man! Hij weet het niet, sst’ kondigde ze glimlachend aan.

Ik heb herinneringen aan dit liedje. Ik heb Frans leren spreken met alle liedjes van Marc, het heeft allesZe legde het uit, verwijzend naar het nummer ‘I Just Want It’. Een paar dagen later vertelde ze opnieuw dat deze muziek belangrijk was in haar leven.

Marc Lavoine was geraakt door de verklaring van Adriana Karembeu

Muziek heeft mij enorm geholpen bij het leren van Frans. (…) Dit lied beschrijft perfect wat liefde is: de passie, het einde… Er staan ​​tranen in mijn ogen, alsof ze tegen mij praten. Bovendien is deze jongen (Marc Lavoine, noot van de redactie) absoluut charmant. Ik heb hem eigenlijk verlegen ontmoet tijdens een show, maar ik weet niet of hij mij heeft gezien of niet“, verklaarde het topmodel uit Slowakije.


Er zou een liefdesverhaal tussen hen beginnen
. Vandaag zullen ze samen heel gelukkig zijn, maar ze hebben nog niets bevestigd.

READ  “De afgelopen jaren zijn voor mij een grote uitdaging geweest.”