Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ook Vava en Anker werden van het podium gehaald

De webgigant blijft merken verwijderen die hun toevlucht nemen tot het manipuleren van gebruikersfeedback.

Gisteren hebben we u laten weten dat na Aukey, Amazon kwam uitRavPower uit de catalogus gehaald. De webgigant zet zijn vaart voort: Anker en Vava hebben inmiddels het e-commerceplatform verlaten.

Ter herinnering: RavPower is ontslagen wegens een vorm van manipulatie van gebruikersfeedback. In feite beloonde het merk positieve klantrecensies met een cadeaubon van $ 35. Gebaseerd op Amazon Tuning (beschikbaar) Hier), lijkt het erop dat de redenen voor dit nieuwe verbod hetzelfde blijven. naar mij MarticDeze misvattingen hebben ook voornamelijk betrekking op bepaalde productcategorieën. Vooral draadloze audioapparaten of oplaadaccessoires lijken te zijn getroffen … die ons doen denken aan producten van uitgesloten merken.

Oefening kan veel opleveren

Amazon lijkt op kruistocht tegen het manipuleren van de mening van consumenten. In deze tempel van e-commerce is het van cruciaal belang. Volgens SearchEngineLand geport door TargetBay (Hier), meer dan 88% van de online klanten zou geen product kopen zonder hun collega’s te raadplegen! Dat leren we ook De belangrijkste factor Om vertrouwen tussen gebruikers te genereren.

Geweldig rapport van onze lokale consumentenenquête (Beschikbaar Hier) bevestigt deze trend: in 2020 was 94% van de ondervraagde gebruikers van mening dat “positieve feedback de kans vergroot” om deze dienst te gebruiken of dit product te kopen. Uit dit onderzoek blijkt ook dat meer dan de helft van de kopers niet eens overweegt om een ​​product te gebruiken met een score lager dan vier op vijf!

READ  Transports Becker B100. neemt aan:

Als u deze cijfers leest, is het gemakkelijk te begrijpen wat deze merken ertoe heeft aangezet om op deze manier te handelen. Cruciaal is dat sommige merken zich vrij voelen om tientallen euro’s per positief advies uit te geven. Dit laat zien hoe lonend dit resultaat is. Hoe dan ook, we kunnen niet anders dan blij zijn dat Amazon concrete maatregelen neemt… zelfs als er nog een lange weg te gaan is om de site van deze hoaxes te zuiveren.