Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ook Premier League wil plannen Barcelona bederven met Lewandowski

Wat volgt er voor deze advertentie?

Dit is momenteel het grote probleem in Europa, vooral omdat we nu weten dat PSG betrokken is bij de strijd om de Poolse spits. Zo zijn de Parijzenaars klaar om de plannen van FC Barcelona, ​​dat tot nu toe aan de leiding stond, te verknoeien en de Poolse spits te grijpen, die herhaaldelijk heeft aangekondigd dat hij hoopt Bayern deze zomer te verlaten.

De Beierse spits mag de Duitse kampioen verlaten van ongeveer 40 miljoen euroZijn salariseisen zullen jaarlijks zo’n 12 miljoen euro bedragen. Hoe dan ook, dat is wat FC Barcelona hem gaf. En in dit verhaal zullen de Catalanen en Parijzenaars niet alleen zijn, want andere clubs houden een oogje in het zeil.

groot geld

Volgens verschillende Britse publicaties zoals: Dagelijkse ster En de de zonChelsea en Manchester United zijn onderweg. In het geval van de Blues heeft Thomas Tuchel een vervanger nodig voor Romelu Lukaku, die een goede kans heeft om terug te keren naar Italië, naar Inter, een jaar na zijn komst. Zo is de 33-jarige spits een vervanger voor hem in de voorhoede van de aanval.

De Rode Duivels bereiden zich van hun kant voor op een grote revolutie in het personeelsbestand om de afgelopen jaren enigszins tegenvallende resultaten te boeken en een groot personeelsbestand af te leveren aan Eric Ten Hag, die niet echt een referentierecorder op voorhand heeft. Lewandowski kan worden gezien als een geweldige keuze om deze Mancone-aanval te versterken. Volgen…