Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mbappé op weg om een ​​geweldig record te vestigen met het Franse nationale team?

De elfde wereld is begonnen Uitgesloten: Kalidou Koulibaly’s “Little Brother” interview!

Kylian Mbappé, zelfs verminderd zoals hij zelf beweerde na de wedstrijd tegen Oostenrijk, is nog steeds beslissend bij het Franse nationale team met zijn laatste doelpunt in Wenen. Met 27 prestaties bij de Blues blijft de PSG-ster indrukwekkend effectief. Het wil nu een significante impact hebben in de geschiedenis.

Omdat de Parijzenaar de toekomst oproept waarnaar hij reiktVooral de topscorer in de geschiedenis van het Franse nationale team. En de krant geeft al aan dat Karim Benzema op Kylian Mbappé-jarige leeftijd slechts 12 doelpunten in het blauw scoorde, terwijl Michel Platini of Thierry Henry slechts 10 en 8 doelpunten scoorde.

Mbappé richting de lat 70 goals in blauw?

Zo zouden de 51 goals van Thierry Henry in de toekomst grotendeels kunnen worden verslagen door de Bundy-crack. “Hij kan 10-15 caps per jaar spelen, meer dan voorheen, dus hij zal zijn statistieken kunnen opblazen, zelfs als het nooit gemakkelijk is om een ​​doelpunt te maken”, was Jean-Pierre Papin ook een wispelturig in de dagelijkse kolommen, terwijl Steve Marlet fantaseert. Helemaal krankzinnig… “Hij kan 60-70 goals maken, of zelfs meer. Het is absoluut geweldig!”

samenvatten

Kylian Mbappé, spits van Paris Saint-Germain en het Franse team, verpest nu al alle tijd die hij doorbrengt met de Blues. Wat erg zwaar belooft te worden. In feite, zoals Le Parisien uitlegt, kan de Bondi-fout een enorm bedrag bereiken.