Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

ontgifting;  Nee, Thomas Pesquet heeft nooit beweerd dat mensen nooit naar de maan zijn geweest

ontgifting; Nee, Thomas Pesquet heeft nooit beweerd dat mensen nooit naar de maan zijn geweest

gepubliceerd

Artikel door

Het enige dat nodig was, was een kort interview met Thomas Pesquet om het belachelijke idee te verspreiden dat de astronaut twijfelde aan het feit dat de mens op de maan had gelopen.

Het enige dat nodig was, was een kort interview met Thomas Pesquet om het belachelijke idee te verspreiden dat de astronaut twijfelde aan het feit dat de mens op de maan had gelopen. Aan de basis van dit belachelijke gerucht verscheen zondag een videoclip uit een interview met Thomas Pesquet om… 20 uur Uit France 2 over de Artemis missie.

In een montage, honderdduizenden keren gezien, roept de beroemdste astronaut van Frankrijk zijn opwinding op wanneer hij naar de maan kijkt: ” Kunnen we daarheen gaan? Een paar seconden later, over de missie van Artemis: ” We gaan echt zo ver, zo ver, zo ver, zoals geen mens ver van de aarde is gegaan “.

Er waren geen samenzweerders meer nodig om naar het fragment te springen en beweerden daar een bekentenis te vinden. Duidelijk niets. Het feit dat Thomas Peskett spreekt over zijn twijfel, wanneer hij naar de maan kijkt, over het feit dat het menselijk mogelijk is om daar te komen, geeft uitdrukking aan zijn gevoelens op dat moment, en is geen wetenschappelijke vraag.

En de bewering dat Artemis verder zou gaan dan welke mens dan ook, betekent niet dat de mens nooit naar de maan is gegaan. Artemis zal naar verwachting in een baan om de maan draaien, ongeveer 65.000 km van onze satelliet, zoals weergegeven Deze grafiek is van de Canadian Space Agency. Tijdens eerdere maanmissies hadden de schepen veel minder afstand afgelegd. Gewoon.

READ  De Wereldgezondheidsorganisatie zegt dat een enkele dosis van het HPV-vaccin voldoende is voor vrouwen onder de 21 jaar

De compilatie was zeer succesvol Thomas Bisquet moest reageren op Twitter. ” Maar waarom moeten we hier weer kostbare tijd aan verspillen: Natuurlijk ja, de mens ging naar de maan “.

Je vindt Revalidatie Maandag t/m donderdag aarti dag.
op Facebook : https://www.facebook.com/DesintoxArte
Op Twitter: https://twitter.com/artedesintox
op Youtube: https://www.youtube.com/user/28minutesARTE
op Instagram: https://www.instagram.com/artedesintox/
Op de kunstwebsite: http://28minutes.arte.tv/

Hoe kan iedereen beter geïnformeerd worden?

Deelname aan de consultaties gestart als onderdeel van het Europese de facto project op het platform Make.org. Franceinfo is de partner

Nieuwsbrief abonnement

Al het nieuws in de video

Krijg de basis van ons nieuws met onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief abonnement

Artikelen over hetzelfde onderwerp

Gezien vanuit Europa

Franceinfo-kanaal selecteert dagelijkse inhoud van Europese audiovisuele media, leden van Eurovisie. Deze inhoud wordt gepubliceerd in het Engels of Frans.