Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Online miljoen trekking

De Dagelijks een miljoen euro opnemen Het biedt een totale prijzenpot van 26 miljoen euro. Aanstaande dinsdag 20 juli 2021, terwijl de zomer in volle gang is en de hitte in heel Frankrijk heerst, wat zou je zeggen om vanavond de jackpot te winnen? Het resultaat van de trekking zal vanaf 21:15 uur online worden geplaatst en je hebt tot 20:15 uur om je nummers te draaien.

Update 20-07-2021 20:45: Een winnende code in de regio Bourgogne-Franche-Comté op dinsdagavond

Een nieuwe My Million-wincode is nu online en een speler heeft zojuist 1 miljoen euro gewonnen in de regio Bourgogne-Franche-Comté. Dit is de 58e winnaar van My Million sinds het begin van dit jaar 2021. Over een paar minuten kun je de winnende nummers voor de winnende combinatie Euromillions ontdekken op 20 juli 2021

Afgelopen vrijdag meer dan 21 miljoen netwerken Het werd in heel Europa gespeeld, maar geen van hen had de kans om weg te lopen van de nieuw geïntroduceerde prijzenpot van €17 miljoen. Onder de mooie winnaars hiervan Laatste opname van een miljoen euro, 5 spelers, waaronder 2 Franse spelers, hebben 128.000 euro aangeraakt door 6 van de 7 juiste getallen van de winnende combinatie te vinden. (5 cijfers + 1 ster). Over het hele continent werden in totaal 1,4 miljoen wedstrijden gewonnen.

Vandaag zal de nieuwe Euromillions-trekking nog steeds meerdere miljoenen spelers in heel Europa bevatten en je hebt tot 20:15 uur om je netwerk te selecteren en de jackpot van €26 miljoen geheel of gedeeltelijk te winnen.

Run het Euromillions-netwerk online voor 20:15 uur deze dinsdag 20 juli 2021

Doe mee aan de Euromillions-trekking Bij een of meer portalen gaan dezelfde deuren voor je open, d.w.z. minimaal één kans om te vallen Jackpot van €26 miljoen voor dinsdag 20 juli 2021.

READ  12,7 miljoen Fransen krijgen belastingteruggave

De zomerperiode is een vrij rustige periode met over het algemeen minder drukte rond de sweepstakes. Dit idee is misschien in het belang van een paar resistente spelers, omdat het opnemen van My Million in de marge van de Euromillion-trekking altijd een Franse miljonair zal maken.

vrijdag 23 juli 2021 17 miljoen euro Direct resultaat! spelen

Resultaat van My Million Draw: De winnende code is vanavond om 20:50 uur onthuld

De My Million-loterijcode wordt aanstaande dinsdag om 20:20 uur getrokken op het hoofdkantoor van Française des jeux. Onder toezicht van een onafhankelijke gerechtelijke ambtenaar zullen de cijfers en letters waaruit dit unieke symbool bestaat, worden gegarandeerd door het rapport en zullen de eigenaar van dit gelukssymbool een miljoen euro rijker zijn.

Nu dinsdag 20 juli 2021 De Franse speler wordt miljonair, we hopen dat u de lezers bent.

Uitslag van de Euro Million Draw: De winnende nummers zijn deze dinsdag vanaf 21.15 uur bekend gemaakt

De Europese Euromillion loterij zal vanavond om 21:15 uur de lancering van haar nieuwe winnende combinatie zien. Als je wilt overleggen Euromillions-statistieken sinds 2004 En als je het spel maakt, staat het volledig gratis voor je open en hoef je geen vertrouwelijke informatie in te voeren.

Na het resultaat van deze trekking, toont de loonlijst u het potentiële geld dat u heeft gewonnen voor een van de 13 middelste rangen.

Veelgestelde vragen: veelgestelde vragen over het opnemen van een miljoen euromiljoenen

Hoeveel van de Euromillion jackpot staat op het spel op dinsdag 20 juli 2021?

De Euromillion jackpot is op dinsdag 20 juli 2021 €26 miljoen waard na een mislukte trekking afgelopen vrijdag. Bij gebrek aan een grote winnaar vanavond zou de hoofdprijs aanstaande vrijdag kunnen oplopen tot ruim 40 miljoen euro.

READ  L'Oréal aangeklaagd bij het Ginot Instituut voor spionage

Hoeveel kost het Euromillions-netwerk om vandaag op te nemen?

Deelname aan Euromillions kost minimaal € 2,50 voor één netwerk in Frankrijk en € 3,50 als u de Star+ optie toevoegt (exclusief in Frankrijk). Ook kunnen andere spelmodi zoals Multi-Chances of Multi Grids ervoor zorgen dat de prijzen verschillen.