Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Onderzoek naar de praktijken van de Shauna-evenementen van Mughali Buraidah

Onderzoek naar de praktijken van de Shauna-evenementen van Mughali Buraidah

Naar aanleiding van een klacht van rapper Bubba heeft het parket van Grasse een onderzoek geopend naar “misleidende handelspraktijken” tegen het invloedrijke bureau.

Het invloedrijke bureau Magali Berdah verkeert in rep en roer. na, na De klacht van Rapper BubbaAanvankelijk ingediend in Parijs, opende het parket van Grasse op 6 september een onderzoek naar “misleidende handelspraktijken” tegen het Shona Juvenile Agency. De onderzoeken werden toevertrouwd aan het politiebureau van Antibes, de stad waar het bedrijf van deze persoonlijke agent is geregistreerd.

Terwijl de klacht van Eli Yaffa (het pseudoniem Buba) betrekking heeft op beide Misleidende zakelijke praktijken Vermoedelijk gepleegd door Shauna Events en een georganiseerde fraude, is het onderzoek, in het licht van de elementen van de klacht, pas geopend voor de eerste kwalificatie, stelt het Openbaar Ministerie in Grasse maandag vast.

“Hij neemt het zeer serieus om aan de kaak te stellen wat lijkt op onrecht (…) en geeft zichzelf de middelen om al het licht te hebben op (milieu)beïnvloeders die vertrouwen op nep: nepsterren, nep-Bubba’s advocaat, May Patrick Klugman, vertelde AFP afgelopen juli.

Niet-ontvangen koopwaar en incompatibele producten

Volgens de klacht van de rapper: “Er lijkt een complex en georganiseerd fraudesysteem te zijn, gecentreerd op Shauna Events”, wat “een negativiteitsfeedsysteem is van sociale netwerken, met name Instagram en Snapchat, dat influencers gebruiken om oplichting te promoten.” De klacht somt verschillende getuigenissen op van consumenten die de rappers hebben ontvangen die beweren dat ze zijn opgelicht door bedrijven die worden gepromoot door influencers die geassocieerd zijn met Shauna Events: merchandise die niet is ontvangen of terugbetaald, incompatibele producten…

READ  Meghan Markle doelwit van misbruikonderzoek: ze warmt op voor de hertogin!

Enkele maanden geleden beschuldigde Magali Berda Bubba van intimidatie en werd een onderzoek geopend. Dit staat sinds 1 juni open voor de Nationale Anti-Online Haat (PNLH) pool van het Openbaar Ministerie in Parijs, met name voor doodsbedreigingen, intimidatie via elektronische communicatie en openbare beledigingen op basis van afkomst en geslacht. .

Online intimidatie

In een persbericht half juli bekritiseerde Magali Berda Buba omdat hij haar maandenlang op sociale media had getarget “via valse en vernederende berichten”.

“Sindsdien heb ik online massale intimidatie ervaren”, zei ze met duizenden berichten per dag.

Rechtbank beveelt verwijdering van Instagram-account Zowel voor de rapper als voor zijn Twitter-account. Maar Booba opende al snel een nieuw account op Instagram en de rechter ging in beroep bij de kamers om vernietiging van de uitspraak van de rechtbank te vragen. De zaak moet op 3 oktober worden behandeld door de correctionele rechtbank van Marseille.

Origineel artikel gepubliceerd op BFMTV.com

Video – Majali Berda: Dit is het grote aandeel dat je krijgt van influencer-contracten