Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Prins Andrew werd een ‘oude viezerik’ genoemd tijdens de begrafenisstoet van de koningin in Edinburgh

Via The Associated Press Prins Andrew werd hier in 2021 beschuldigd van seksueel misbruik van een minderjarige door Virginia Joffrey.

Via The Associated Press

Prins Andrew, hier voor de Royal Chapel of All Saints in Windsor Great Park, Groot-Brittannië, op 11 april 2021.

Verenigd koninkrijk – “Andrew, jij oude viezerik!” Prins Andrew werd op maandag 12 september lastiggevallen door een Schot die de begrafenisstoet van de koningin was komen volgen. koningin Elizabeth II naar de kathedraal Edinburgh St Giles. Een ruzie over beschuldigingen van aanranding die zwaar wegen op de hertog van York.

De politie arresteerde de man al snel nadat hij tegen de prins had geschreeuwd. Tenzij de demonstrant die opruiing blijft verspreiden voorkomt: ” goor ! ” riep weer. Volgens de informatie ontvangen van BBCDe Schotse politie arresteerde hem uiteindelijk (Zie de video hieronder).

Zijn naam is Rory, 22, heeft er naar verluidt een verslaggever over verteld Holyrood Magazine Dat ‘Machtige mannen mogen niet ongestraft seksuele misdrijven plegen’.

Verbannen uit militair uniform

De tweede zoon van wijlen koningin is al betrokken bij een aanrandingsschandaal dat verband houdt met het miljardairnetwerk Jeffrey Epstein. In augustus 2021 beschuldigde een Amerikaanse vrouw, Virgin Joffrey, hem van aanranding toen ze nog maar 17 jaar oud was. Toen deze getuigenis eenmaal werd onthuld, schokte de zaak het Verenigd Koninkrijk en sindsdien hebben veel Britten geëist dat hij wordt uitgesloten van de koninklijke familie.

READ  Diane Laer (Miss France 2022) onthult de man van haar leven, niemand!

Koningin Elizabeth II besloot in januari 2022 om hem zijn koninklijke titels en militaire voorkeuren te ontnemen. Dit is ook de reden waarom de hertog van York een andere jurk draagt ​​tijdens de processie. Eigenlijk mocht hij geen militair uniform dragen, hij koos voor een zwart pak.

De prins zal bij alle andere openbare evenementen in burgerkleding moeten verschijnen om om zijn moeder te rouwen, hoewel er een uitzondering zal worden gemaakt als teken van respect voor de koningin tijdens de laatste wake in Westminster Hall.

Zie ook op HuffPost :