Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ondanks het constante bombardement verwijst Zelensky naar “Moskou’s radicaal andere benadering” van de gesprekken

Parijs veroordeelde Moskou’s beschuldigingen van schending van het humanitair recht door Oekraïne als “leugens”.

Wanneer Vladimir Poetin veroordeelt ‘ernstige schendingen’ Uit het humanitair recht van de Oekraïense strijdkrachten zijn dit: “leugens”Dat is de reactie van het Elyseepaleis na een nieuwe discussie zaterdag tussen de Russische president, de Franse president Emmanuel Macron en de Duitse bondskanselier Olaf Schulz.

Voor dit telefoontje, heren. Zowel Macron als Schulze hadden een ontmoeting met de Oekraïense president Volodymyr Zelensky, die hen vroeg om met Poetin in te grijpen om de gevechten onmiddellijk te stoppen. De heer Zelensky vroeg hen ook om te helpen bij de bevrijding van de Oekraïense burgemeester van Melitopol, Volgens Kiev zijn ze de dag ervoor door de Russen ontvoerd.

In de strategische havenstad Marioepol, Het werd verwoest door bijna twee weken van belegeringEn de “De situatie is erg moeilijk en onhoudbaar in menselijke termen”en de “De enige beslissing die president Poetin moet nemen, is de blokkade opheffen.”, zoals aangekondigd door de Elysee. Emmanuel Macron vertelde de Russische president dit: ‘De misstanden van het Russische leger moeten stoppen’.

Aan het einde van dit gesprek werd ze beschreven door: ‘Heel eenvoudig en moeilijk’ in een ‘dramatisch moment’de Franse president “Vastbesloten om alle middelen van de diplomatie te gebruiken, dat wil zeggen de zeer moeilijke dialoog” Met Vladimir Poetin, evenals sancties, die historisch van aard is Met “Negatie” Uit Rusland, volgens het voorzitterschap.

“We oefenen maximale druk uit en we zullen niet toegeven.”, voegde het Franse voorzitterschap eraan toe. Met betrekking tot de dreiging van Moskou met mogelijk gebruik van chemische wapens in Oekraïne, heb ik benadrukt dat het verzoek van Emmanuel Macron zo was “Zo sterk dat het conflict zo snel mogelijk eindigt om het ergste te voorkomen, inclusief het gebruik van illegale wapens of de vernietiging van steden.”.

Parijs herhaalde dat nieuwe sancties zouden worden bestudeerd “zonder taboe”Zoals Emmanuel Macron vrijdag bij sluiting aankondigde Europese Top van VersaillesDe 27 landen kwamen overeen om de wapenfinanciering aan Oekraïne te verdubbelen.

READ  Frankrijk roept zijn onderdanen op om Rusland en Wit-Rusland "onverwijld" te verlaten