Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Oncontroleerbare Chinese raket: we weten eindelijk wanneer en waar deze machine van 23 ton op de grond zal vallen, waarschuwt het European Aviation Safety Agency

Een Chinese raket begon een oncontroleerbare afdaling naar de aarde, waardoor zelfs wetenschappers tot nu toe zijn landingspunt niet konden voorspellen.

Lange maart 5B, Terugkerend van een ruimtemissie en gepland om binnenkort de atmosfeer van de aarde binnen te gaan. Maar de 23-tons Chinese raket, die op 24 juli van het eiland Hainan opstak om een ​​voertuig naar het Chinese ruimtestation in de ruimte te brengen, begon af te dalen naar de aarde die als “oncontroleerbaar” wordt beschreven.

Lees ook:
China’s onbeheersbare raket zal binnenkort de aarde raken: wetenschappers maken zich zorgen en kunnen niet voorspellen wanneer of waar het zal landen

De Wetenschappers Ze hebben zich tot nu toe laten zien Kan niet beslissen wanneer en waar Het object zal op onze planeet vallen.

Lees ook:
Chinese raket uit de hand: wetenschappers kunnen niet voorspellen wanneer en waar het zal neerstorten als gevolg van zonnestormen

Informatiebulletin over luchtvaartveiligheid

De puzzel is nu opgelost. Aanstaande vrijdag 29 juliEuropees Agentschap voor de veiligheid van de luchtvaart (EASA) waarschuwt ervoor zijn wrak Het kan de atmosfeer van de aarde binnendringen ‘Oncontroleerbaar en oncontroleerbaar’ Tussen 30 en 31 juli Het zendt een nieuwsbrief uit over luchtvaartveiligheid.

Gemaakt door experts van de Europese Unie voor ruimteobservatie en -monitoringeen verscheidenheid aan Mogelijke retourpadenwaarvan er één invloed kan hebben opZuid-Europees luchtruim“, Ofwel Portugal, Spanje, Frankrijk, Italië of Griekenland bijvoorbeeld.

verhoogde alertheid

Ze voorspellen ook veel mogelijke terugkeerpaden, “Een van hen zou het Zuid-Europese luchtruim kunnen beïnvloeden.”

EASA raadt aan om alerter te zijn en regelmatig aandacht te besteden aan: “Laatste Back-to-School Prognose” van dit object in het luchtruim van alle bevoegde autoriteiten (nationale luchtvaartautoriteiten, verleners van luchtvaartnavigatiediensten en relevante vliegtuigexploitanten).

READ  Guadeloupe binnenkort in een gezondheidsnoodgeval?