Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Onafhankelijke benzinestations claimen “compensatie” te ontvangen

Onafhankelijke benzinestations claimen “compensatie” te ontvangen

De overheid mobiliseert. Op dinsdag 19 september ontvangt minister van Economie Bruno Le Maire de minister van EconomieVertegenwoordigers van de belangrijkste distributiemerken, na de aankondiging van de verliesgevende licentie voor de verkoop van brandstof “1 december voor zes maanden”. Geconfronteerd met de angst voor kleine onafhankelijke tankstations, heeft Executive A “Ondersteuningsplan”waaronder in het bijzonder “Het instellen van compensatiemaatregelen.”Dat zei het Mobilisten Syndicaat maandagavond na een spoedoverleg met de regering. Volg onze live-uitzending.

>> Zes vragen over het verkopen van brandstof met verlies, wat de overheid wil

Er wordt een ‘serieuze’ compensatie verwacht. Onafhankelijke stations moeten worden gecompenseerd “Echt niet alsjeblieft”Maandagavond waarschuwde Francis Bosse, nationaal voorzitter van de afdeling “Distributors of Fuel and New Energy” van de Mobile Appliances Union, die 5.800 tankstations exclusief supermarkten vertegenwoordigt, France Info. “Als we akkoord gaan met een paar cent, is dat niet mogelijk.”Hij waarschuwde.

Ongunstige opposities om met verlies te verkopen. De leider van de afgevaardigden van de Linkse Partij, Olivier Marlex, heeft dit dinsdag op France Info aan de kaak gesteld “Krabbelpolitiek”. Ook de fractie van het Front National in de assemblee steunt deze maatregel niet, aldus vice-president Sebastien Chinot. Voor ‘rebellen’-parlementslid Eric Cockerill zal deze actie leiden tot “Stoornis komt ten goede aan de algehele distributie.”. Maren Tondiller, nationaal secretaris van EELV, roept daartoe op “De overheid belast mensen als Total.” En financiering Brandstofinspectie voor degenen die dit het meest nodig hebben.”.

READ  Restauranttickets: stop terug naar € 19 op 1 juli, einde gebruik in het weekend