Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Omigron-variant domineert Nederland

Om de verspreiding van deze nieuwe variant tegen te gaan, heeft de overheid een beperking op feestdagen opgelegd tot 14 januari.

De Omicron-variant domineert Nederland, waarschuwen ambtenaren voor een toename van ziekenhuisopnames.

Hoewel de vervuiling dinsdag afnam met 9.213 positieve gevallen, kondigde het National Institute of Public Health aan dat meer infecties van de Omicron-variant “de komende dagen zouden leiden tot nieuwe verontreinigende stoffen”.

“Dit zal leiden tot een toename van het aantal mensen dat in het ziekenhuis wordt opgenomen”, voegde hij eraan toe in een verklaring.

Tijdens de vakantie, gevangenisstraf tot half januari

Nederland heeft tien dagen geleden tijdens de eindejaarsvakantie een gevangenisstraf afgekondigd om het ontstaan ​​van nieuwe gevallen van Omicron te voorkomen. Niet-essentiële winkels, restaurants, bars, theaters en musea zijn tot 14 januari gesloten.

De verhuizing lijkt een positief effect te hebben, zei de National Public Health Agency, eraan toevoegend dat het aantal ziekenhuisopnames daalde van 256 vorige week naar 191 deze week.

“De echte impact van de maatregelen wordt begin januari verwacht”, zeiden functionarissen.

Volgens de National Institutes of Health kreeg meer dan 20% van de Deense volwassenen een boosterdosis van het vaccin.

READ  Nederland stelt vanaf 15 mei isolatie verplicht voor reizigers