Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

OL – OL Football: Een legende stort in tijdens de transferperiode – Olympique Lyonnais

Leo Dubois vloog naar Turkije om te tekenen bij Galatasaray. Breng verrassingen over in de OL-cirkel.

Als AS Monaco alle records brak voor hun vermogen om hun spelers voor waanzinnige bedragen te verkopen, dan is Olympique Lyonnais een club die in staat is om hun topspelers heel goed te verkopen. Jarenlang heeft de Rhône-club zichzelf kunnen financieren en deze zomer is het vertrek van Lucas Paqueta of Houssem Aouar mogelijk en kan het voor zeer goede cashflows zorgen, zelfs als het sportieve verlies onmiskenbaar is. Wat betreft goede verkopen of geldstromen, moeten we het profiel van Léo Dubois vergeten. De rechtsback OL arriveerde woensdagavond in Istanbul en werd hartelijk ontvangen door Galatasaray-fans. Hij bereidt zich voor om de medische keuring te halen en zijn nieuwe contract te ondertekenen. De voormalige speler van Nantes gaat wegOL Vanuit de kleine deur verhindert het slachtoffer van de wraak van de hoofdrolspelers elke gemeenschappelijke wens om het avontuur voort te zetten. Zijn spelniveau voldeed ook niet aan de verwachtingen, toen hij aanvoerder was en zijn plek aan de start van het Malo Gusto-bestand verloor.

4 miljoen euro ging?


Maar voor de Frans international die nog een tweejarig contract heeft, lijkt de € 3 miljoen die Olympique Lyonnais terugkrijgt belachelijk laag bij Progrès. De lokale krant verbaast zich erover dat Jean-Michel Aulas een 27-jarige speler voor zo’n klein bedrag heeft verlaten. ” Er is een bedrag van 3 miljoen euro aangekondigd. Maar de man ging internationaal toen hij tussen Ron en Saun kwam, en hij was toch een leider, en 3 miljoen lijkt vreemd laag. Ze zeggen dat vleugelverdedigers niet erg hoog zijn. Misschien, maar sommige bronnen geven aan dat Liu Dubois hem zal waarderen op 7-8 miljoen meer dan 3 Progrès-journalist Christian Lanier legt uit, voor wie OL ooit zijn reputatie in de steek heeft gelaten en Leo Dubois zeer slecht heeft verkocht als de cijfers worden bevestigd.

READ  Ze past op het veld - tussen sporten, om te stoppen met zich te verontschuldigen voor het feit dat ze een vrouw is