Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ohm: Sampaoli’s reden voor het plaatsen van Mandanda – voetbal

Nu, achter Pau Lopez, heeft Marseille-doelman Steve Mandanda een echte achteruitgang doorgemaakt. Op een persconferentie op vrijdag rechtvaardigde Phocen-coach Jorge Sampaoli de keuze.

Steve Mandanda zal meer moeten doen.

Na een goede seizoensstart verloor Olympique de Marseille-doelman Steve Mandanda zijn plek in de Olympische kooi aan Pau Lopez. Lening met koopoptie van AS Roma, de Spanjaard heeft nu het vertrouwen van Phocen-coach Jorge Sampaoli.

Gedurende enkele weken weigerde de Argentijnse technicus om een ​​duidelijke hiërarchie tussen de twee mannen vast te stellen en deze beslissing te rechtvaardigen. Maar deze vrijdag maakte de OM-coach zelf duidelijk.

Sampaoli vond dat Mandanda minder gelukkig was

Om de afwaardering van de Franse international beter te begrijpen, verwees Sampaoli speciaal naar die periode overspannen Al anderhalf jaar bekend bij de 36-jarige conciërge. Bao kwam gewond aan, het was ingewikkeld voor hem. Er was een situatie waarin Steve bijna exclusief was. Hij was nummer één. We hadden het over dienstplicht. Hij leefde anderhalf jaar zeer stressvol, hier gebeurden zeer gecompliceerde dingen, voor een symbolische speler als Steve, heeft hij hoe.

Voordat we de huidige situatie bespraken, zei Sampaoli, dachten we dat hij even moest stoppen omdat hij zijn uitkering begon te krijgen. Bao is in zeer goede vorm vandaag, en Steve is ook. Hij zorgde voor een gezonde competitie, waar we naar op zoek waren, tussen twee zeer goede keepers. Deze competitie zal enigszins lijken op de veldspelerscompetitie.

de echte steve wordt verwacht

Ondanks deze concurrentie is het duidelijk dat de Spanjaard op korte termijn de Habs heeft overtroffen. En om terug te keren naar Sampaoli’s jonge bladeren, zal Mandanda zijn beste niveau moeten vinden. Bao kwam zeer ernstig geblesseerd aan en speelde zijn wedstrijden goed voor mij. Als we de echte Steve vinden, wordt hij weer de steunpilaar van ons team. We moeten de beste tijd vinden voor onze keepers. En als we ze allebei op hun best hebben, is het aan mij om de juiste beslissing te nemen. Vandaag ontdekken we dat de twee een zeer evenwichtig niveau vertegenwoordigen, de voormalige coach van FC Sville. Il Fenomeno heeft nog een kans om te spelen, maar ze zal moeten slaan …

READ  Memphis Depay reageerde op zijn première en bedankte Antoine Griezmann

Wat vind je van de woorden van Olympique de Marseille-coach Jorge Sampaoli over Steve Mandanda? Voel je vrij om te reageren en te discussiëren in de omgeving Voeg een reactie toe