Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Officieel: GTA 6 wordt naar verwachting in het najaar van 2025 uitgebracht op PS5 en Xbox Series

Officieel: GTA 6 wordt naar verwachting in het najaar van 2025 uitgebracht op PS5 en Xbox Series

Tijdens zijn traditionele conferentie met investeerders bevestigde Take Two Interactive de informatie van het grootste belang. GTA 6 staat nog steeds gepland voor release in 2025, maar we hebben nu een releasevenster.

Vanavond, Neem twee interactief We kwamen om 22.30 uur bijeen op de officiële website om het nieuwe kwartaalrapport te ontdekken. De kans om het te leren GTA V Nu piekt het op 200 miljoen eenheden En Red Dead Redemption II Er zijn tot nu toe in totaal 64 miljoen games verkocht. Maar de belangrijkste informatie betreft de releasedatum GTA6.

De verwachting is dat de game in 2025 zal verschijnen, en Take Two heeft zojuist bevestigd dat de releaseperiode van de game nu in de herfst van 2025 zal zijn. Dat wil zeggen tussen eind september en half december 2025. Take Two maakt dit bekend op zijn officiële website :

“Onze verwachtingen weerspiegelen de vernauwing van de periode die Rockstar Games eerder voor kalenderjaar 2025 had geïdentificeerd tot de herfst van kalenderjaar 2025 voor Grand Theft Auto VI.”

Take Two Interactive bevestigt ondertussen dat dit de enige informatie zal zijn die ze zullen delen. Vanaf nu is de rest van de communicatie, of het nu de eerste officiële informatie, de eerste afbeeldingen of de tweede trailer is, evenals de officiële releasedatum van de game, in handen van Rockstar Games. Zij zullen beslissen wanneer en hoe te communiceren.

Daarom wordt verwacht dat GTA 6 binnen anderhalf jaar uitkomt. Er is dus een grote kans dat de communicatie volgend jaar zal beginnen en dat 2024 rustig zal blijven wat betreft nieuwe informatie. We moeten geduld hebben, maar het goede nieuws is dat het steeds dichterbij komt!

READ  AI raadt wachtwoorden door toetsenbordgeluiden te analyseren

[SOURCE]

Fijne avond allemaal op Rockstar Mag‘ 🙂