Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

GTA 6 verschijnt in de herfst van 2025 voor de PS5 en Xbox Series

GTA 6 verschijnt in de herfst van 2025 voor de PS5 en Xbox Series

Vanavond heeft Take Two Interactive, de uitgever die eigenaar is van Rockstar Games, ons gesproken voor zijn traditionele driemaandelijkse evaluatie met zijn investeerders om de (zeer goede) cijfers van de afgelopen maanden bekend te maken. Tijdens dit telefoongesprek bevestigde Strauss Zelnick, de CEO van het bedrijf, de komende releaseperiode van GTA 6.

Toen de eerste trailer op 5 december 2023 verscheen, gaf Rockstar Games ons een datum in 2025, zonder verdere details over de PS5 en Xbox Series X/S. Vanavond bevestigde Strauss Zelnick dat de releaseperiode zojuist is verkleind tot de herfst van 2025. De volgende game van het geweldige bedrijf, en misschien wel de meest verwachte game tot nu toe, staat nu gepland voor release tussen eind september en half december 2025.

“Onze verwachtingen weerspiegelen de vernauwing van de periode die Rockstar Games eerder voor kalenderjaar 2025 had geïdentificeerd tot de herfst van kalenderjaar 2025 voor Grand Theft Auto VI.”

Helaas zullen we het met dit kleine beetje informatie moeten doen. Take Two Interactive bevestigde direct dat er geen verdere informatie meer komt over GTA 6. Vanaf nu liggen alle kaarten op het gebied van communicatie in handen van Rockstar Games. Je zult dus geduld moeten hebben om de volgende informatie, de tweede trailer, de eerste afbeeldingen en de officiële releasedatum van de game te ontdekken. Take Two bevestigt dat Rockstar Games de communicatie zal verzorgen en dat zij de volgende informatie zullen onthullen zodra zij er klaar voor zijn.

Ter herinnering: Rockstar Games heeft al zijn medewerkers sinds 15 april 2024 gevraagd te stoppen met werken op afstand, zodat ze naar kantoor kunnen terugkeren om aan de laatste fase van de game-ontwikkeling te beginnen. De trailer, die op 5 december 2023 werd uitgezonden, nadert nu de 200 miljoen views.

READ  De 12VHPWR-connector blijft de GeForce RTX 40 langzaam smelten

Als je alle informatie die we tot nu toe over de game weten, wilt lezen of herlezen, ga dan verder Ons speciale bestand voor dit adres.

🟣 Abonneer u op om geen enkel nieuws over Journal du Geek te missen Google Nieuws. En als je ons leuk vindt, hebben we elke ochtend een nieuwsbrief.