Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

NVIDIA Canvas: de tool die je lelijke tekeningen in landschappen verandert, is eindelijk hier

Het is mogelijk om van een oude tekening een prachtig landschap te maken met Canvas, de kunstmatige intelligentie van NVIDIA.

Onthoud dat we je in 2019 deze geweldige tool hebben gebracht waarvoor NVIDIA zich had voorgesteld Verander eenvoudige tekeningen in verbluffend realistische landschapsfoto’s. Destijds was de tool, die al veelbelovend was, nog maar een prototype en het gebruikte GauGAN kunstmatige intelligentie om te werken. Twee jaar later, in 2021, heeft NVIDIA een lange weg afgelegd. Gisteren introduceerde het bedrijf Canvas, de bètaversie van zijn fotorealistische tekentool.

https://www.youtube.com/watch?v=9u_08–oEw

Canvas maakt het concreet mogelijk Creëer realistische landschappen met eenvoudige afbeeldingen via ruwe virtuele penselen. Om een ​​NVIDIA-advertentie te laten lopen, heeft de tool logischerwijs een flinke dosis AI nodig, maar ook GPU-RTX. Elke penseelkleur wordt eigenlijk geassocieerd met een specifieke textuur (wolken, bergen, zand, gras, enz.). Naast het opwindende gevoel voor realisme biedt de tool ook verschillende dynamische filters, die het mogelijk maken om de resulterende scène in een meesterwerk te veranderen, of de omgeving te wijzigen, bijvoorbeeld door van dag naar nacht te gaan. Nadat de afbeelding is gemaakt, kan deze worden geëxporteerd naar het Adobe Photoshop-beeldverwerkingsprogramma om er verder aan te werken.

Canvas is niet alleen bijzonder bevredigend en verslavend in het gebruik, maar belooft nu al alle aandacht te krijgen van grafisch ontwerpers, die bijvoorbeeld concept art en illustraties kunnen maken voordat ze bijvoorbeeld een animatiefilm maken.

READ  Doorbraak om TPM 2.0-vereisten te omzeilen