Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De Samsung Galaxy Z Fold 3 en Flip 3 laten zich wat meer zien in overtuigende presentaties

De Samsung Galaxy Z Fold 3 en Flip 3 laten zich wat meer zien in overtuigende presentaties

Sinds de aankondiging van de Galaxy Z Fold 3 en Flip 3 zijn er veel aanbiedingen verschenen Het was online beschikbaarHet was echter moeilijk om waarheid van onwaarheid te scheiden. We kunnen opnieuw evalueren dankzij de gelekte beelden die officieel lijken te zijn.

De Samsung Galaxy Fold 3 en Flip 3 zorgden ervoor dat er veel inkt vloeide. Maar een paar weken voordat ze door het bedrijf werden geïntroduceerd, weten we nu wat we kunnen verwachten qua design. Sinds enkele maanden verschijnen er verschillende 3D-weergaven op internet, zonder officiële bevestiging van hun ontwerp. De beroemde baan Evan Blass Maak gewoon een einde aan de spanning door foto’s te plaatsen die er officieel uitzien.

Galaxy Fold 3 continu

Wat betreft de Galaxy Z Fold 3 zien we dat de verandering niet ingrijpend is. Hoewel geruchten hebben aangegeven dat er zich een camera aan de voorkant onder het scherm bevindt, merken we op dat dit uiteindelijk niet het geval is. Zo vinden we een front-beeldsensor op dezelfde plaats als het vorige model.

Op de achterkant toont het apparaat een drievoudige fotomodule die op een verticaal eiland is geplaatst. Wederom kunnen we een opstelling verwachten die sterk lijkt op die van de Fold 2, met naast de hoofdsensor een ultragroothoek- en telelens. Zelfs als de kijkhoek niet perfect is in de opname, oogt de smartphone slanker dan zijn voorganger. Het is nog steeds onmogelijk om te zeggen of er een opening is tussen de twee delen van het scherm wanneer het gesloten is, maar de Curie lijkt op dit punt te hebben gewerkt.

READ  Google biedt nieuwe functies aan op I/O 2023

Eindelijk zien we de aanwezigheid van de populaire S-Pen, wat aangeeft dat de smartphone compatibel zal zijn met de slimme stylus. De aanwezigheid van de “Fold Edition”-annotatie aan de rand kan echter betekenen dat deze de eigenaar is van de laatste.

Aantrekkelijke Galaxy Z Flip 3

Op de tweede afbeelding kunt u de tweede opvouwbare smartphone van het bedrijf bewonderen, waarvan de naam de Galaxy Z Flip3 5G lijkt te zijn. Deze tweede versie toont meer voor de hand liggende veranderingen. Het heeft dan ook een two-tone design, gebaseerd op twee kleuren, wat een beetje doet denken aan wat Google deed met zijn pixels. We hebben de indruk dat het een metalen frame heeft, wat niet veel zou zijn om het te beschermen.

Deze afbeelding bevestigt ook de aanwezigheid van een veel groter scherm aan de buitenkant, waarop wat tekst kan worden weergegeven. Zo is het mogelijk om meldingen beter te zien en erop te reageren dan voorheen. Rechts van dat laatste heeft Samsung gekozen voor een dubbele beeldsensor die ook verticaal gepositioneerd is. De algehele uitstraling ziet er zeer geslaagd uit.

We moeten nu wachten Samsung Unpacked-evenement, die naar verwachting begin augustus plaatsvindt, om informatie op te slaan, vooral over apparaten.