Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nvidia beëindigt de GameStream-functionaliteit voor Shield-tv’s

Nvidia’s Shield-tv’s staan ​​bekend als een van de beste multimediaboxen dankzij hun kracht en functionaliteit. Een van die dingen staat op het punt te worden verwijderd: GameStream. Dit maakt het mogelijk om een ​​videogame in 4K met 60 frames per seconde te streamen op een tv die is uitgerust met een Shield TV. lokaal netwerk.

Nvidia is van plan half februari een einde te maken aan GameStream door de Nvidia Games-app op de Shield te updaten. de FAQ geplaatst voor deze gelegenheid Het specificeert dat GameStream tot deze datum zal werken en dat gebruikers die hun schild niet updaten, er nog steeds van kunnen genieten, maar zonder enige garantie op werking.

Als je een fan bent van GameStream, raadt Nvidia je aan om je te wenden tot de ingebouwde Steam Link-functie van Steam die dezelfde mogelijkheden biedt, zij het beperkt tot games in je Steam-bibliotheek. Het alternatief, Moonlight, is gebaseerd op een open source-implementatie van het protocol dat wordt gebruikt door GameStream.

Met zo’n beslissing dwingt Nvidia pc-gamers op tv ergens anders te zoeken om hun gewoontes te behouden. Prima, daar heeft Nvidia een betaalde oplossing voor: GeForce Now vanaf € 9,99 per maand.

Adverteren, uw inhoud gaat hieronder verder

READ  Reis naar Mars: Elon Musk waarschuwt dat "veel mensen waarschijnlijk vroeg zullen sterven"