Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

November-update voor Xbox: Discord, Marketplace, Capture… Details!  |  Xbox One

November-update voor Xbox: Discord, Marketplace, Capture… Details! | Xbox One

In de loop van de maanden heeft Xbox ernaar gestreefd de interface comfortabeler te maken door nieuwe functies toe te voegen. Deze maand Xbox One en Xbox Series X | S om zich te verheugen omdat de update van november veel nieuwe functies met zich meebrengt, waarvan sommige al lang zijn aangevraagd.

Gemakkelijker om Discord te gebruiken

Afgelopen september arriveerde Discord op Xbox, waardoor gamers gemakkelijk kunnen communiceren met degenen op pc. Als het bellen in een groep te saai was, zijn gamers nu blij te weten dat ze nu rechtstreeks vanaf Xbox lid kunnen worden van hun vrienden zonder hun smartphone te gebruiken.

Ga hiervoor naar “Groepen en chats” en selecteer “Discord”. Vanaf hier kunt u door Discord-servers bladeren en een audiokanaal kiezen. Je zult merken dat we zien wie er in de groep zit, nog voordat je lid wordt.

Bovendien heeft Discord nu ruisonderdrukking ingeschakeld, waardoor de audio helderder is en niet vervelend is met bijvoorbeeld het geluid van een blaffende hond of het geluid van toetsenbordtoetsen. Het filter kan worden uitgeschakeld in Opties.

Herziene wensenlijst

Om uw dierbaren deze kerst te verwennen, worden vrienden en familie nu op de hoogte gebracht wanneer een verlanglijstje wordt gedeeld. Door ernaar te verwijzen, verschijnt de knop “Koop als cadeau”, zodat u uw dierbaren direct een plezier kunt doen!

Naast deze toevoeging ontvangen spelers nu een melding wanneer een item op de verlanglijst in de uitverkoop is. Het is te zien in de handleiding.

Er verschijnen nieuwe voorkeuren voor winkelmeldingen. Het is te vinden in Instellingen> Voorkeuren> Winkelmeldingen.

READ  Asus ZenWiFi Mini XD4 review: Klein maar krachtig wifi 6-systeem

Nieuwe app om te vangen

Voor gamers om hun beste herinneringen te vereeuwigen, is er een nieuwe “Capture”-app op Xbox gepubliceerd. Om het te gebruiken, hoef je alleen maar naar het tabblad “Vastleggen en delen” of naar “Mijn games en toepassingen” te gaan.

Met de applicatie kunt u uw opnamen bekijken, beheren en bewerken, maar ook video’s en screenshots rechtstreeks kopiëren naar een extern opslagapparaat. Xbox-serie X | S heeft een betere afspeelkwaliteit dankzij de hogere bitsnelheid voor video’s opgenomen in 720p en 1080p.

Nieuwe energieopties

Deze nieuwe update brengt ook verbeterde en aanpasbare energieopties met zich mee. Door naar Instellingen > Algemeen > Energiebeheer te gaan, zult u zien dat het mogelijk is om het stroomverbruik te zien in de modi Uit (energiebesparing) en Slaapstand.

Xbox-serie X | De standaard nieuwe S is de “uit” -modus. Bovendien kunnen energieopties worden aangepast, bijvoorbeeld door het uitsterven van de console na een bepaalde periode van inactiviteit te specificeren.

Een nieuwe manier van streamen

Om het leven van makers van inhoud gemakkelijker te maken, maakt Xbox-hardware nu livestreaming vanaf de console mogelijk met Twitch, Lightstream en Streamlabs. Ga hiervoor naar “Vastleggen en delen > Live streaming > Meer opties”.

Door “Bestemming” te kiezen, kun je streamen vanuit de bovenstaande apps. De Twitch-app op Xbox is nu alleen voor het streamen van content.

Andere toevoegingen

  • gebruikers Xbox Cloud-games Ze kunnen zich verheugen dat ze kunnen genieten van console-sensatie op pc en Mac via Microsoft Edge en Google Chrome. Daarna volgen later deze maand Samsung Smart TV’s. Om dit te laten werken, moet de controller compatibel zijn met trillingen, waaronder met name de Sony DualShock 4.
  • Instellingen toont nu het gedeelte “Aanbevelingen”. Vat samen wat u kunt doen om het meeste uit uw Xbox te halen. Vanzelfsprekend variëren de aanbevelingen op basis van uw huidige consoles, accounts en instellingen.
  • Als je een vriend wilt vragen om deel te nemen aan zijn spel, weet dan dat je hem nu een verzoek kunt sturen, waarop hij kan reageren met een uitnodiging of bericht.
  • Xbox-ondersteuning wordt Xbox-ondersteuning. Het uiterlijk is gewijzigd, evenals scrollen om gemakkelijker door artikelen, abonnementen, aankoopgeschiedenis en instellingen te navigeren.
READ  Na 10 jaar sinds GTA V heeft Rockstar eindelijk de releasedatum voor het volgende deel onthuld

De update wordt uitgerold naar Xbox One en Xbox Series X | S. Mogelijk kunt u het niet meteen downloaden.