Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

GeoGuessr WoW: een spel voor degenen die denken dat ze de geografie van Azeroth goed kennen – World of Warcraft

Wil je je kennis van de geografie van Azeroth testen? Nou, ik heb iets voor je. Lostgamer.io Het biedt een WoW-versie van GeoGuessr en het is echt leuk om te proberen.

GeoGuessr is een aardrijkskundespel waarbij je willekeurig in de wereld wordt gedropt. U kunt dan navigeren op basis van de panorama’s die voor u beschikbaar zijn. Je doel is om aanwijzingen te vinden en je locatie op de wereldkaart te raden.

Lostgamer.io biedt hetzelfde voor WoW. Er zijn meer dan 3 miljoen screenshots gebruikt en er zijn veel regio’s beschikbaar. Het reist van Zandalar naar de Western Plaguelands via Icecrown, Durotar of Loch Modan. Je kunt er ook voor kiezen om willekeurig ergens te worden neergezet in plaats van in een specifiek gebied.

Vervolgens moet u beslissen hoeveel rondes u wilt spelen en of u voor elke ronde een tijdslimiet instelt. Als je eenmaal een idee hebt van het gebied waarin je je bevindt, kun je het venster aan de rechterkant maximaliseren en klikken waar je denkt dat je bent. De site zal u vertellen of u dichter of dichter bij het doel bent en u een score geven.

Er is een ladder met de beste spelers, wat het spel erg interessant maakt, vooral als je denkt dat je Kalimdor, de Eastern Kingdoms, Pandaria, Northrend en andere WoW-continenten goed kent.

Perfect als je je verveelt op kantoor.

Het spelscherm kun je verplaatsen met behulp van de witte pijlen. Dit is Ferala, niet het makkelijkste gebied.

Als je ver genoeg bent, zal je score erg laag zijn, zoals hier het geval is