Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Noel Le Graet parafraseert Mathieu Valbuena

Terwijl Karim Benzema in de eerste graad werd veroordeeld tot een jaar voorwaardelijke gevangenisstraf en een boete van 75.000 euro, terwijl de spits van Real Madrid zijn beroep aankondigde, Matteo Valbuena, die door de rechtbanken werd erkend als slachtoffer van deze zaak, verrekent hij privérekeningen met Noel Le Grat, die hem ervan beschuldigt hem nooit te hebben gesteund. gevraagdPersbureau Frankrijk Om te reageren op de Ballon d’Or-rating keerde de FFF-chef terug naar de toespraak van de voormalige OM- en OL-spits.

Wat volgt na deze advertentie

«Eerlijk gezegd is het zes jaar geleden. Het gaat terug naar een tijd waarin we misschien wat problemen hadden, na de uitsluiting (in de eurozone). Justitie moet een besluit nemen, maar het is nog geen kwestie van de eeuw. Benzema keer op keer herhalen in dit geval, het is erg ingewikkeldNLG zei dat het het niet waard was. Ik was een beetje van streek… Hij (Valbuena) is een slachtoffer, maar hij is niet aangeklaagd. Ik hou van hem als speler. Hij is een jongen die zoveel heeft gegeven. Misschien was het een slechte reactie van mijn kant om geen contact met hem op te nemen, maar we achtten hem niet schuldig (…) Benzema verdedigde een beetje, misschien heeft hij geleden en begreep ik hem niet goed“, Het is om uit te leggen.

READ  Girondins de Bordeaux vernietigen FFF!