Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nintendo Switch: op weg naar recordproductie in afwachting van een nieuw model – Nieuws

De Japanse fabrikant, die zijn record financiële resultaten op 6 mei opnieuw moet formaliseren, heeft contact opgenomen met verschillende leveranciers van componenten om de productie te versnellen, ondanks het tekort in verband met de sterke vraag naar elektronica. Dat is tenminste wat directe bronnen zouden hebben gemeld aan de Nikkei, die spreekt van een “buitengewone maatregel” van een machine die net het vijfde jaar van zijn levenscyclus is ingegaan en die al meer dan 80 miljoen exemplaren heeft verkocht. Uitverkocht sinds het begin. Gesteund door deze productiesnelheid kan de switch mogelijk op korte termijn meer dan 101 miljoen Wii verkopen.

Nikkei gaat nog een stap verder met de toevoeging van NintendoHet zal een nieuw Switch-model uitbrengen dat betere graphics kan biedenAls je geen releaseperiode durft te specificeren, heeft de dagelijkse economische indicator al aangekondigd, en terecht, een uniek verkleind en draagbaar model stroomopwaarts van de Switch Lite. In ieder geval treedt het in de voetsporen van Bloomberg, die al een nieuwe schakelaar een paar weken geleden Met een 720p OLED-touchscreen, in staat om 4K in gedokte positie weer te geven om stroomwinst te rechtvaardigen … en potentieel Het niveau van Onder consumenten.

Voor de rest is Nikkei Asia tevreden om te wijzen op het voor de hand liggende, in het bijzonder de grote successen van Animal Crossing: New Horizons en Monster Hunter Rise, waarvan een maand na de release al 6 miljoen exemplaren werden verkocht.

READ  Schermvergelijking: Eufy HomeVac S11 Infinity vs Xiaomi G10