Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nieuws over Mbappe en zijn “simpele twist”

Nieuws over Mbappe en zijn “simpele twist”

Kylian Mbappé stond zondagavond slechts dertig minuten op het veld. Frank Fife/AFP

Tot nader order bestaan ​​er twijfels over de deelname van de Parijse spits aan de trip naar Clermont zaterdag.

Mist u slechts één object en is alles ontruimd? Niet Paris Saint-Germain, dat afgelopen zondag Marseille (4-0) verwoestte ondanks het vroege vertrek van Kylian Mbappé. Hoewel de persoon in kwestie sinds het begin van het seizoen acht van de twaalf doelpunten van Parijs heeft gescoord, is er vóór El Clásico altijd meer sprake geweest van een beroep op Mbappé. De 24-jarige verstuikte zijn enkel aan het begin van de wedstrijd voordat hij na een half uur spelen vertrok, terwijl Paris al met 1-0 voor stond uit een vrije trap van de grote Achraf Hakimi. Het valt nog te bezien of ‘KM’ zaterdag (17.00 uur), tijdens de zevende dag van de Franse competitie, in actie zal komen in Clermont. De spanning blijft compleet wetende dat de persoon in kwestie slachtoffer is van wat de club omschrijft als “Lichte verstuiking in de linkerenkel“En het is geruststellend dat hij pas woensdag de groepstraining hervatte. Hij “Vandaag werden er binnenoefeningen gedaan“, leggen wij uit.

Er staan ​​niet veel details in de brief van de Franse kampioenen, die eraan toevoegen: “Vrijdag wordt een nieuw punt geïntroduceerd», Aan de vooravond van deze botsing tussen de twee uitersten staan ​​de Rode Lantaarn tegenover elkaar in het klassement. “Het is niet serieus“, raadde Luis Enrique zondagavond, terwijl hij zich voorstelde dat “Ben zo terug“.

Geschikt voor Claremont en/of Newcastle?

Zonder het belang van de wereldkampioen van 2018 en de vice-wereldkampioen van 2022 te verminderen, of het Auvergne-team te minachten, stellen we ons voor dat Luis Enrique er geen belang bij heeft om risico’s te nemen in de confrontatie met Clermont. Zeker met een aanvallende sector bestaande uit Randall Kolo Mwani, Gonzalo Ramos (topscorer van zondag), Ousmane Dembélé en Bradley Barkula om er maar een paar te noemen. Zeker omdat Paris Saint-Germain een paar dagen later naar het noorden van Engeland afreist om Newcastle uit te dagen in de Champions League. Het zal woensdagavond (21.00 uur) zijn in St James’ Park. Echte schok. Echte proef. Kylian Mbappe, de topscorer aller tijden van Paris Saint-Germain met 220 doelpunten, heeft sinds de start van het seizoen acht doelpunten gescoord in zes wedstrijden.

” data-script=”https://static.lefigaro.fr/widget-video/short-ttl/video/index.js” >

READ  Roberto Martinez vertrouwt op Romelu Lukaku en Eden Hazard tegen Nederland: "Rome herstelt goed"