Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nieuwe opsluiting op Martinique, het doel om medio mei enkele plaatsen te heropenen, is bevestigd

Buitenreclame is niet hetzelfde: Frans-Polynesië zal zijn grenzen heropenen voor Amerikaanse bezoekers vanaf 1hij is Mag, maar geen Franse toeristen ontvangen, terwijl Martinique zichzelf zal herdefiniëren en Guyana de uitgaansverboden aanscherpt.

Donderdag sprak Emmanuel Macron tijdens een videoconferentie met verschillende burgemeesters over het geleidelijke ontmantelingsschema in de Franse hoofdstad. Ik gaf horizon ‘Rond half mei’Zonder verdere details. De regering bestudeert ook de hypothese van regionale differentiatie naar gezondheidsstatus.

Het artikel is gereserveerd voor onze abonnees Lees ook Covid-19: Tijdschema om de liquidatie half mei op te heffen
  • Derde opsluiting op Martinique en versterkte avondklok in Guyana

In Cayenne, Guyana, voor het vaccinatiecentrum, 30 maart.

Aan MartiniqueGouverneur Stanislas Caziles kondigde donderdag 15 april tijdens een persconferentie aan dat het eiland opnieuw beperkt is en dat het aantal Covid-19-patiënten de afgelopen weken is blijven toenemen.

Deze derde detentie komt nadat eind maart de eerste avondklok werd afgesproken. De gouverneur protesteerde tegen de noodzaak Verminder contacten In de hoop de verspreiding van het virus te beperken, ” Vooral [celle du] Variabele van de Engelse taal, die steeds meer aanwezig is en chaos veroorzaakt. “

Het artikel is gereserveerd voor onze abonnees Lees ook “Daar stierf ze”: het toerisme in Martinique staat aan de vooravond van een tweede wit jaar

Aan GuyanaIn het licht van de toenemende virusverspreiding heeft de provincie de avondklok in acht gemeenten, waaronder Cayenne, aangescherpt. Het wordt verlengd van zaterdag 19.00 uur tot maandag 05.00 uur. “De P1-variant, bekend als Braziliaans, is tegenwoordig goed voor meer dan 84% van alle positieve monsters in Guyana.”, Bevestigt een persbericht.

Tegelijkertijd wordt de vaccinatiecampagne voor 30-plussers uitgebreid.

Lees ook Vijf vragen over P.1, de Braziliaanse variant van SARS-CoV-2
  • Ontvangst van Amerikaanse toeristen in Frans-Polynesië vanaf 1hij is mei

Frans-Polynesië is niet beperkt, maar de avondklok duurt van 22.00 uur tot 04.00 uur. De gemeenschap zal haar grenzen heropenen voor Amerikaanse bezoekers vanaf 1hij is Mei. “We hebben ervoor gekozen om in dit stadium alleen open te staan ​​voor reizigers uit de Verenigde Staten die er al meer dan een maand zijn, vooral omdat de vaccinatie nu voor iedereen openstaat en in de Verenigde Staten dagelijks 3 miljoen doses worden gegeven.”Donderdag uitgelegd Hoge Commissaris van de Republiek Dominic Sorain

READ  De aanklacht tegen Donald Trump in Miami, een nieuw hoofdstuk in de republikeinse drift

Amerikaanse toeristen moeten drie dagen voor hun reis een negatief RT-PCR-testresultaat voorleggen, bij aankomst een antigeentest ondergaan en vier dagen later opnieuw testen. Elke bezoeker moet ook bewijzen van vaccinatie of vaccins overleggen die bewijzen dat ze antilichamen hebben. De niet-gevaccineerde passagiers zonder serologisch bewijs zullen naar Polynesië kunnen komen, maar zullen tien dagen in quarantaine worden geplaatst en acht dagen na aankomst de vierde test ondergaan. Dit gezondheidsprotocol beoogt de introductie van varianten te voorkomen. Twintig gevallen werden ontdekt in Polynesië, allemaal gecontroleerd door middel van onderzoek en quarantaine.

  • Gabriel Atal herhaalt het doel om medio mei enkele plaatsen te heropenen

In stedelijk Frankrijk overweegt de regering nog steeds om er enkele stands en culturele plaatsen voor te heropenen “Mei”Vrijdag bevestigde de regeringswoordvoerder, Gabriel Atal. “De president van de republiek had aangegeven dat de heropening half mei zou beginnen en dat de heropening daarom half mei zou kunnen beginnen.”, Dus Komt terug op Franceinfo De heer Atal zei dat het ging om heropening van de sessie Bepaalde landingsbanen en specifieke culturele plaatsen

Ook de overheid werkt aan De zogenaamde ‘gezondheidscorridor’, en daarmee de protocollen en voorwaarden die nodig zijn om bepaalde plaatsen of bepaalde evenementen te bereiken.Porter zei maar nee “De kaartsjabloon is niet geregistreerd”, Aangeeft dat “Als we eenmaal kunnen ontspannen, zullen we dat doen, maar we moeten vandaag waakzaam blijven. We hebben een epidemische situatie met een virus dat zich actief blijft verspreiden.” ondanks ‘Positieve tekens’

Naast de data voor de heropening van scholen “zal worden gehouden”En de heer Atal verzekerde dat hij het niet uitsloot “Sommige collegeklassen” Terug op 3 mei op halve schaal, zoals middelbare scholieren.

  • Het overtollige sterftecijfer zal het aantal buitenlanders in Frankrijk in 2020 verdubbelen

Mensen die in 2020 in het buitenland zijn geboren, hadden een hoger sterftecijfer dat twee keer zo hoog was als dat van een inwoner van Frankrijk, wat nog werd verergerd door een zeer sterke toename van het aantal sterfgevallen onder Afrikaanse burgers, tijdens de eerste golf van de Covid-19-epidemie, volgens rapporten. Vrijdag publiceerde het Instituut voor Statistiek en Economische Studies (ANSI). Dus als het aantal sterfgevallen in het algemeen in 2020 met 9% is gestegen in vergelijking met het voorgaande jaar in Frankrijk, zijn de sterfgevallen door buitenlanders met 17% gestegen.

READ  Een afgevaardigde op de Russische televisie suggereerde de ontvoering van westerse functionarissen die naar Kiev reisden

“Tijdens de eerste golf van de epidemie was de stijging van het aantal sterfgevallen onder in het buitenland geboren mensen gemiddeld 2,1 keer hoger dan bij mensen die in Frankrijk geboren zijn.”, Schrijft INSEE. aan het studeren “Leg het verschil in overtollige sterfgevallen niet uit.” Tussen deze twee groepen merkte ze echter dat de kloof met name groter werd in maart en april 2020, toen de epidemiologische situatie leidde tot de eerste opsluiting.

Gedurende die twee maanden “Om alle redenen samen is het aantal doden onder in het buitenland geboren mensen met 49% gestegen.” Vergeleken met dezelfde periode in 2019, vergeleken met 23% onder degenen die in Frankrijk zijn geboren. Oversterftecijfer voor buitenlanders Veel milder voor de tweede golf (1,7 versus 2,1), ook al blijft deze hoog, Schrijft nog steeds statistieken.

  • In Monaco namen de beperkingen en een onzeker Grand Prix-publiek af

Geconfronteerd met het tij van zijn directe buur, kondigde Monaco donderdag aan dat het de gezondheidsbeperkingen vanaf maandag 19 april zal versoepelen, de avondklok zal uitstellen tot 21.00 uur en restaurants ’s avonds weer kunnen openen. “Monaco neemt zijn beslissingen in relatie tot zijn status van volledige soevereiniteit, maar ook in wederzijdse solidariteit met Frankrijk.”Tijdens een persbericht herinnerde staatssecretaris Pierre Dartotte aan een uitsplitsing van de nieuwe bepalingen die van kracht waren van maandag 19 april tot 2 mei. “Het is geen kwestie van overwinning, maar er zijn een aantal positieve ontwikkelingen geweest.”Hij voegde eraan toe, daarbij verwijzend dat het percentage virusinfecties woensdag is gedaald tot 80 per 100.000. Monaco telde tot dusver iets meer dan 2000 gevallen en 31 doden.

READ  Rome legt de beweging van het humanitaire schip SOS Méditerranée lam vanwege "technische en administratieve problemen"

Voor de Formule 1 Grand Prix, het meest prominente evenement van het jaar in het emiraat, dat gepland staat voor eind mei, is er een doorlopende cateringservice van ’s ochtends tot 21.30 uur, maar een besloten sessie voor de test op vrijdag en het publiek en de overheid zeiden dat dit beperkt is tot bewoners en medewerkers op zaterdag en zondag. De kwestie van het verwelkomen van het publiek op de terrassen of op de terrassen en terrassen moet nog worden beslist, evenals het beheer van de stroom toeschouwers uit Frankrijk en Italië en de passage van andere toeschouwers door deze twee landen.

De wereld met Agence France-Presse