Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nieuwe IKEA slaapkamerproducten: ontdek onze selectie

In januari hebben we een hele reeks beslissingen genomen om het jaar goed te beginnen. Gezond zijn in je eigen huis hoort daar vaak bij! IKEA begreep dit en bracht ons een volledig assortiment moderne decoratieve artikelen. Wacht niet langer en maak van je kamer een oase van rust.

IKEA januari update: Winter cocon slaapkamer

Voor velen is de winter een guur seizoen. Het is echter mogelijk om dit te verhelpen dankzij een warme decoratie En cocon. Inderdaad, in deze periode is het koud en is de tijd die we in ons interieur doorbrengen groter. Om deze reden is het noodzakelijk om te doen Slaapkamers, een warm stuk. Om dit te doen, onthult het Zweedse merk een hele reeks decoratieve elementen. Je zal vinden beddegoed naar kleuren En rustgevende patronen.

IKEA slaapkamerupdates: betaalbare artikelen

tussenin Ikea noviteiten voor de slaapkamer, vinden we ook worpen en de tapijt Pluizig, in elk opzicht Echt lage prijzen ! Zo is het heel goed mogelijk om je slaapgedeelte te renoveren met een coconcover Voor slechts € 14,99 of zelfs een flanellen dekbedovertrek Met haar kussensloop Voor 24,99 euro!

IKEA januari-nieuws: wat zijn de slaapkamertrends voor 2022?

in huis IKEAWinter betekent: verzekerd En warm. In feite benadrukt het merk cocon kamer. de discrete kleuren En heet Ze zijn op tijd. de natuurlijke materialen Zit ook in het spel. Alsjeblieft bont textiel wie zal je brengen? de hitte En troost voor dit seizoen. Overlaad uw kamer niet met veel decoratieve elementen. de Mijl wil zijn minimum in huis IKEA.

READ  Het scherm begraaft de iPhone 13 Pro Max volgens de eerste tests

Lees ook: