Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een deel van Pokédex gelekt, waardoor nieuwe regionale vormen worden onthuld

Slechts een paar weken voor de release van Pokémon Legends RPG Arceus, werd een deel van de Pokédex gelekt, en daarmee veel belangrijke informatie over de volgende Nintendo-game.

Product Pokemon Legends Arceus Het komt over een paar weken uit, en hoewel Nintendo erop rekent dat de game de licenties nieuw leven inblaast, stapelen de geruchten zich op. Bij het naderen van de uitgang.

Nieuwe vormen van Hisui

opgediend met Pokemon Zon en Maan In 2016 werden regionale formules al snel Bezoek de handtekening van elke nieuwe regio. In de Alula-archipel of in de buitenwijken van Galar hebben deze alternatieve versies van zakmonsters de bijzonderheid dat ze niet alleen Origineel uiterlijk – door zijn omgeving, maar soms ook om de kosten te dragen ander type van zijn oorspronkelijke model.

© Pokemon / JDG

Het is niet verwonderlijk dat het feodale district Hisui – dat later zijn jaarringen zou worden diamanten en parels – Geen uitzondering op de regel. in een Pokemon Legends Arceus Zo kunnen spelers veel nieuwe wezens ontmoeten, die verschenen in een tijd dat mensen en Pokemon nog niet naast elkaar bestonden. Sinds een paar maanden bevestigt Nintendo het bestaan ​​van deze speciale Pokemon, in Formaliseer de vijf vormen van Hisui : Caninos (dat Rock/Fire werd), Voltobre (Plant/Electric), het duo Zorua en Zoroark (Normal/Spectre), evenals Gueriaigle (Psy/Vol).

Een nieuwe Pokémon zou niet logisch zijn, de enige die de stijl van Hisui overneemt. Het Twitter-account van CentroLeaks, dat al de bron is van veel van de lekken van de game, heeft de (bijna) volledige lijst met regionale varianten van Pokemon Legends Arceus. De kans om meer te weten te komen over het volgende succes van Big N.

Archeduc van Hisui: Plant / Vechten
Clamiral d’Hisui: Eau / Ténèbre
Hisui Tyflusion: Vuur/Spectre
Hisui Qwilfish (en zijn evolutie): donker/gif
Hisui Verfret (en zijn evolutie): Gif/vechten
Versnelde evolutie: grond / normaal
Hisui Fragilade: Plant / Fight

Alleen Pokémon #905 nog niet gevonden.

In totaal is het dus meer danOngeveer tien regionale vormen Dat zou Hisui Pokédex moeten verrijken. Het lek moet duidelijk met een nauwgezet pincet worden genomen, maar er kunnen veel interessante aanwijzingen worden opgemerkt Pokemon Legends Arceus : Eerste, Elk van de drie beginners krijgt zijn eigen regionale versie. Dat suggereert enkele verrassingen bij het kiezen van je avontuurlijke metgezel. Dan bevestigt dit ook het bestaan ​​van Verschillende nieuwe pokemon. Tot op de dag van vandaag is er geen ontwikkeling gevonden in Ursaring en Qwilfish, die beide in de tweede generatie verschenen.

READ  Amiga 500 Mini: Center for Retreat voor 2022 - Nieuws

Als het nog een paar weken duurt om het probleem geduldig op te lossen, is het duidelijk dat Nintendo in 2022 van plan is ons in de gaten te houden met een ambitieuze pre-release RPG. In de tussentijd is het nog steeds mogelijk om te pre-orderen Pokemon Legends Arceusen ervaar de moderne Sinoh-regio in een remake Sparkling Diamond en Sparkling Pearl PokémonDie kwam eind vorig jaar uit.

Pre-order Pokémon Legends Arceus