Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nieuw in Ruins of Lordaeron in Patch 9.2.5 – World of Warcraft

De Patch 9.2.5 Ze boekte ons een heel leuke verrassing, een reeks missies gewijd aan? Reinig de ruïnes van Lourderon. Het gebied was nu vrij van die afschuwelijke wolken van gif die de spelers doodden die het aandurfden om naar deze plek te gaan waar enkele van de meest verschrikkelijke gebeurtenissen in de geschiedenis van Azeroth hadden plaatsgevonden.

Tegenwoordig zijn de ruïnes veel gastvrijer, en zelfs als de Undercity ontoegankelijk blijft, zijn de ruïnes de moeite van het bekijken waard. Ik stel voor dat je hieronder een groot aantal nieuwe producten van Lordaeron vindt. Van bijzonder belang is de aanwezigheid van de Oster Council, de nieuwe leiders van de Forsaken Party. Ik denk bijvoorbeeld aan Kalia Mentheil, The Pale Lady of Lillian Voss.

Veel NPC’s, zoals installateurs of dealers, zijn teruggekeerd om uw apparaten te repareren. Brill kreeg ook een paar penseelstreken. Verschillende NPC’s zijn terug en we merken een vliegende kapitein op, waardoor het makkelijker wordt om naar de stad te gaan.

Nu vragen we ons af of Blizzard niet van plan is om Undercity aan de oppervlakte te herbouwen… aprilgrap Om het daglicht te zien: D

De ruïnes van Lourderon: Return is goed voor Loursaken!

De Dark Rangers beschermen de daken van Lordaeron

De terugkeer van de mount-dealer

De dagen van de Sylvanas-logo’s leven hun laatste dagen…

Op het dak zijn meerdere poorten aanwezig

Neem Orgrimmar, Howling Fjord en Stranglethorn Vale door de poorten. De Transposition Orb leidt naar de Zilveren Maan.

Pestivore van patchgebeurtenis 9.2.5 is hier

De nieuwe leiders daar, Kalia Mentheil (The Pale Lady), Lillian Voss en Derek Broadmoor (The Pale Lady-held) hebben de leiding.

Ook voor Brill enkele veranderingen: de terugkeer van de oude karakters en het bedrijf

Vliegreizen is beschikbaar voor Brill