Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Niantic en Nintendo houden ons op de been met de aankondiging van de lancering van de Pikmin Bloom-app – kassierrapport

Binnenkort beschikbaar op uw apparaat iOS waar AndroidEn Bikmin Bloom Het is bedoeld om echt wandelen te bevorderen. Niet echt bedoeld voor beperkte werknemers en telewerken, Bikmin Bloom Dus wandelen zou de dagelijkse tochten te voet aanmoedigen of een beetje plezier geven, door elke stap te tellen die de gebruiker zet en hem aan het eind van de dag aan te bieden zijn reis te herzien.

Door zijn pad te volgen, helpt het de gebruiker bloemen te laten groeien en meer en meer Pikmin uit te schakelen, de kleine wezens die zich voeden met de nectar van verschillende vruchten die in het spel worden verzameld. Goed gevoede Pikmin zal bloeien en bloemblaadjes achterlaten als ze eenmaal zijn geplant, zullen er steeds meer bloempaden op het pad van de gebruiker groeien.

Laten we dat toevoegen Bikmin Bloom Het zal een maandelijkse gemeenschapsdag organiseren, waar spelers kunnen zwerven, boeren en spelen met andere mensen. Meer details worden later op het account geplaatst Twitter vanuit de app. Gratis, natuurlijk inclusief in-app aankopen.