Newcastle corrigeert en schakelt Manchester United uit!

Genoeg om nog meer olie op het vuur te gooien. Manchester United ontving woensdagavond Newcastle in de vierde ronde van de Engelse League Cup. De Rode Duivels hebben de mogelijkheid om het goed te maken na de klap die ze afgelopen weekend kregen tegen Manchester City (0-3). Gemist. Erger nog: de mannen van Erik ten Hag werden op Old Trafford opnieuw vernederd voor de eigen fans en verloren met dezelfde score (0-3). Eén kopje minder. Alles gebeurde heel snel. Na 8 minuten scoorden de Magpies de rust. Miguel Almiron opende de score na een verbluffend individueel punt van Tino Livramento (1-0, minuut 28).

De rest volgt na deze aankondiging

Ondertussen verdubbelde Lewis Hall de voorsprong door zijn eerste doelpunt onder zijn nieuwe shirt te scoren met een schitterend direct schot vanaf de linkerflank (0-2, min. 36). De Rode Duivels konden niets meer doen en Joe Willock kwam na een uur (0-3, min. 60) voor de knock-outgoal. De twee door Chelsea getrainde vleugelverdedigers schitterden en verdoofden de Mancuniaanse ploeg, zo erg zelfs dat sommige fans het veld tien minuten voor het einde van de wedstrijd verlieten. Binnen vier dagen leed Manchester United twee opeenvolgende nederlagen, beide keren met drie doelpunten. Newcastle kwalificeert zich voor de volgende ronde van de Carabao Cup en bevestigt zichzelf als een van de favorieten voor de eindzege, nadat ze Manchester City een paar weken geleden al hadden uitgeschakeld.