Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Netizens voelen nostalgisch door deze beelden te herontdekken

Netizens voelen nostalgisch door deze beelden te herontdekken

Op zaterdag 11 juni dompelden de netizen zich onder in nostalgie door te kijken naar “30 Years of Radio Broadcasting”. TF1 schermopname

Aanstaande zaterdag 11 juni werd het eerste nummer van “30 jaar gemeentelijke omroep” uitgezonden op TF1. Gericht op de jaren 1990-2000, bracht dit programma de kijkers terug naar de kindertijd. Al snel zegevierde nostalgie op het web.

Goedenavond. Deze zaterdag 11 juni. TF1 Ze besloot kijkers terug te brengen naar de kindertijd. Door de eerste aflevering van het programma “30 Years of Worship Programs” uit te zenden, gericht op De jaren 1990-2000Fans van die tijd vonden afbeeldingen van de meest bekende programma’s op het kleine scherm. Tussen “Fort Boyard”, “Le Bigdil”, “Club Dorothée”, “La Télé des Inconnus” en “Coucou C’est Nous!” En onder andere “Les Enfants de la Télé” of “Le Juste Prix”, er was voor elk wat wils en voor elk wat wils. Deze programma’s zijn avatars Onderscheid de geesten en blijf de emoties losmaken. Toen kwam de passie de televisie. Buitenstaanders werden geëerd en hun getuigenissen creëerden een geheel nieuwe manier van televisieconsumptie.

Lees meer over de foto van Arthur:

‘Er is niets interessants meer op tv’

Onnodig te zeggen dat de tijd met grote sprongen gaat. En stilletjes kijkend naar “30 Years of Religious Shows”, realiseerden kijkers zich dit nog meer. Een gevoel van diepe nostalgie zegevierde al snel over het sociale netwerk van de blauwe vogel. Degenen die vóór de jaren 2000 zijn geboren, herinneren zich deze tijd en beschrijven het als de ‘gouden eeuw van de Franse televisie’. Voor velen was het “beter dan voorheen”, althans tv-shows. Bovendien realiseerden veel internetgebruikers zich dat er in die tijd meer verwaarlozing en vrijheid van meningsuiting was. Nu worden sommige afbeeldingen gecensureerd. Het was een ander tijdperk waar sommige Twitter-gebruikers spijt van hadden.

READ  Jeremy Freer en Laurie Manaudou, het einde van de crisis in Arcachon, Laurie Tillman al vergeten (foto)

“Het breekt het ritme, het is vervelend”

Hoewel dit programma en dit concept kijkers trokken, maakte één detail internetgebruikers van streek. Programmasequenties uit de jaren 90 en 2000 scrolden te snel naar hun smaak… maar bovenal werd elke bandrecorder afgebroken door opmerkingen die als “nutteloos” werden beschouwd. Voor hen “het ritme doorbreken” van de show.

De jaren 1990-2000 zullen in de hoofden van de Fransen gegrift blijven. Televisie was in die tijd heel anders.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in deze inhoud: