Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Netflix voegt eindelijk deze onmisbare functie toe

Eindelijk. Altijd beschikbaar op Amazon Prime Video, Netflix heeft zojuist de Een late maar essentiële nieuwe functie. Sinds enkele uren was het al mogelijk om de weergave van ondertitels op het streamingplatform aan te passen. Tot nu toe was de optie alleen beschikbaar op de webversie van de app en moest je de profielinstellingen doorlopen.

Vanaf nu hoef je alleen maar naar de tv-app van het platform te gaan Pas de grootte, kleur en stijl van ondertitels aan. Deze optie is geschikt voor grote woonkamers en mollen binnenshuis en laat je nu kiezen uit drie formaten, contrasterende achtergronden en een nieuwe, beter leesbare gele kleurstelling. Heel goed nieuws, zeker als je weet dat 70% van de Amerikaanse gebruikers N rouge-films en -series op tv kijkt, zo blijkt uit een studie die het bedrijf in 2018 publiceerde.

© Dagboek van Geek

Het belangrijkste is dat ondertitels op SVOD-platforms steeds populairder worden. Verschillende factoren verklaren dit enthousiasme, van het succes van veel buitenlandse (niet alleen Engelstalige) creaties die niet altijd baat hebben bij audio-dubbing, tot onze irritante gewoonte om te veel dingen tegelijk te doen wanneer we bepaalde programma’s bekijken. Volgens een onderzoek uit 2019 speelt de slechte audiokwaliteit van het platform ook een rol voor 80% van de Amerikaanse abonnees.

Niet iedereen wordt getroffen

Het is tijd om Netflix is ​​bezig met een inhaalslag. Niet alle talen worden echter beïnvloed. In detail zal het onmogelijk zijn om te genieten van aangepaste ondertitels in het Arabisch, Hebreeuws, Japans, Koreaans, Mandarijn, Roemeens en Thais.

De Fransen zullen kunnen profiteren van videopersonalisatie, maar zullen er binnenkort uit moeten. Hoewel het einde van het delen van accounts nog niet officieel is uitgerold, is de aankondiging al enkele maanden officieel en het is slechts een kwestie van tijd voordat het van kracht wordt. In eerste instantie zal de beslissing die Netflix sinds vorig jaar heeft genomen de vorm aannemen van een betaalde optie van een paar euro, waarmee maximaal twee extra apparaten verbinding kunnen maken met de dienst buitenshuis.

READ  De kern van de aarde is mogelijk begonnen te vertragen ten opzichte van het oppervlak