Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Netflix neemt opnieuw een beslissing die zijn abonnees straft

Netflix neemt opnieuw een beslissing die zijn abonnees straft

Op Netflix gaan de prijzen omhoog, maar verdwijnen de voordelen. Na de komst van advertenties en de implementatie van exorbitante abonnementsprijzen verlaat de streaminggigant nu een van zijn belangrijkste functies. Advertentievrije Netflix Standard- en Netflix Premium-abonnementhouders konden voorheen hun favoriete films en series downloaden – via mobiele apparaten – om offline te genieten. Helaas zullen sommige apparaten afscheid moeten nemen van deze zeer praktische mogelijkheid. Als je gewend bent om wat Netflix-programmering op je laptop te laden met behulp van de Microsoft Store-app van de dienst, moet je het opgeven.

Updaten is onvermijdelijk

Gespecialiseerde website Nieuwste Windows Het onthulde feitelijk de aanstaande uitrol van de nieuwe Netflix-app voor Windows 10 en 11. Sommige gebruikers van de huidige applicatie hebben al gemerkt dat er bij het opstarten een bericht verschijnt dat toegang aangeeft van “De update is compatibel met livestreaming en abonnementen“Maar wie niet?”Het ondersteunt meer downloads“.

Deze wijzigingen zijn ook gemeld Officiële Netflix-ondersteuningspagina Betreffende het gebruik van de streamingdienst op Windows. Om de compatibiliteit met de nieuwste functionaliteit te vergemakkelijken, besloot N rouge zijn app te vervangen door een eenvoudige ‘webapp’, d.w.z. de klassieke webpagina vermomd in een downloadbare app.

Deze herziene app zou in juni 2024 in de Microsoft Store moeten verschijnen. Zodra deze aanpassing is geïmplementeerd, hebben gebruikers van de oude app geen toegang meer tot het SVOD-platform, tenzij ze de update toepassen. Het slechte nieuws gaat dus door voor abonnees die voordelen blijven verliezen ondanks de voortdurende stijging van de abonnementsprijzen. De downloadfunctionaliteit is echter niet volledig verwijderd: Deze zal nog steeds beschikbaar zijn via de Netflix iOS- en Android-apps.

READ  "Amazon Music Unlimited" met 60 miljoen nummers die gedurende 3 maanden zijn afgespeeld

Netflix is ​​beter op mobiel?

Vanaf nu biedt de smartphone-app de meest complete ervaring. Ondanks de wijdverbreidheid van tv-kijken (via smart TV, thuisconsoles, enz.), heeft Netflix op iOS en Android twee belangrijke voordelen. Naast downloaden, dat erg populair is onder mobiele gebruikers – en nu alleen beschikbaar is op deze mobiele platforms – moeten we niet vergeten dat Netflix een steeds groter wordende catalogus van videogames biedt boordevol edelstenen. Als u de dienst die bij uw abonnement is inbegrepen nog niet hebt uitgeprobeerd, kijk dan eens naar de aangeboden titels. Daar vind je bijzonder bekende Hadesdat zojuist zijn vervolg in vroege toegang op pc heeft ontvangen.

🟣 Abonneer u op om geen enkel nieuws over Journal du Geek te missen Google Nieuws. En als je ons leuk vindt, hebben we elke ochtend een nieuwsbrief.