Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Net als in ‘Un jour sans fin’ beleeft deze tachtigjarige dezelfde gebeurtenissen keer op keer opnieuw.

Net als in ‘Un jour sans fin’ beleeft deze tachtigjarige dezelfde gebeurtenissen keer op keer opnieuw.

vandaag in Vreemde patiëntde tachtigjarige die de indruk heeft steeds weer dezelfde gebeurtenissen mee te maken!

U zult ook geïnteresseerd zijn

[EN VIDÉO] 5 mythes over het menselijk brein Ter gelegenheid van de Breinweek, die plaatsvindt van 16 t/m 22 maart…

in de film eindeloze dagBill Murray wordt elke dag op 2 februari wakker en moet Groundhog Day keer op keer vieren. Als deze film door verbeelding is gemaakt, dan is er een geestesziekte die dezelfde symptomen veroorzaakt, wat de indruk is dat dezelfde gebeurtenissen doorgaan. in 2020, Een 84-jarige Nederlandse vrouw raadpleegt een psychiater Vanuit een ziekenhuis in Den Haag met verontrustende problematiek: ze heeft het gevoel dat ze dezelfde gebeurtenissen meemaakt. Voor haar worden dezelfde programma’s op tv vertoond. Er staat ook dat voetbalwedstrijden, hoewel live uitgezonden, eigenlijk herhalingen zijn. Zijn dochter vertelt hem over een aanstaande tentoonstelling in een museum in de stad, maar de tachtigjarige verzekert hem dat ze die al heeft gezien. Je benadert vreemden op straat en denkt dat ze kennissen zijn. Kortom, het leven van deze vrouw is een verontrustende reeks van “déjà-vu” en verwarring geworden die haar naasten zorgen baart.

Strange Sick: het spelen van een Sudoku-spel veroorzaakt verontrustende symptomen

eindeloze dag

Na in het verleden aanvallen te hebben gehad, die kunnen leiden tot stille woorden, gaan artsen in die richting en schrijven anti-epileptica voor. Deze symptomen verbeteren niet en veranderingen in de behandeling veranderen hier niets aan. Neuropsychologische tests tonen milde depressie en angst, maar niets kan deze symptomen verklaren. Na twee jaar follow-up was de toestand van de patiënt niet veel veranderd, behalve dat er gewerkt werd aan acceptatie van haar toestand. Ze werd uiteindelijk gediagnosticeerd met “Deja-syndroom” van onbekende oorsprong.

READ  Tienduizenden virussen gevonden in babyluiers: waarom is dat goed nieuws?

Deja-vu is een zeer zeldzame ziekte die, net als déja-vu, tot de Parmenesi-familie behoort. Er zijn slechts 14 ernstige gevallen beschreven in de wetenschappelijke literatuur, de eerste werd beschreven in de jaren 1920, dat van een jonge Franse soldaat die dacht dat hij zijn hele leven al had geleefd. Hij leed aan een neurologische vorm van malaria die mogelijk de oorzaak van deze symptomen was. Hij was ervan overtuigd dat de bruiloft van zijn broer gewoon een ceremonie was. Symptomen die hem in een staat van constante paranoia en angst brachten.

We hebben allemaal een déja vu meegemaakt, wat een milde tot matige vorm van paramecia is, maar déja vu wordt beschouwd als een ernstige of ernstige vorm van deze neurologische aandoening. Er is geen standaardbehandeling voor deze ziekte, deze wordt van geval tot geval gegeven, afhankelijk van de etiologie. Het is essentieel om de patiënt en zijn familie te ondersteunen bij het begrijpen en accepteren van de ziekte.