Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederland versiert zich in het oranje om zijn vorst te vieren tijdens Koningstock

Koning Willem-Alexander, koningin Maxima en hun drie dochters Amalia, Alexia en Ariane arriveerden zaterdagochtend in Emmen, in de provincie Trento, voor nationale vieringen. Bij hun aankomst zongen Bouke & The ElvisMatters Band een verjaardagslied voor Sovereign. Rani zong met hen mee.

Andere leden van het Nederlandse koningshuis, zoals de broer van de koning, prins Constantijn en zijn vrouw prinses Laurentian, of de neven en nichten van de koning, prinsessen Floris en Peter-Christian, zullen naar verwachting deelnemen aan de verjaardagsvieringen van de koning. Andere oudere leden zoals de moeder van Willem-Alexander en voormalig soeverein prinses Beatrix of de tante van de koning, prinses Margrid, zijn al jaren niet meer aanwezig.

Tijdens Koningstock reist het Nederlandse koningshuis naar verschillende delen van het land, waar dans en andere spelen te zien zijn.

Bij de koninklijke stoet verzamelden zich honderden mensen om een ​​glimp op te vangen van de koninklijke familie of om Willem-Alexander de hand te schudden. De processie kan ook vanaf balkons worden bewonderd en is populair bij fotografen.

Voor het eerst in ruim twintig jaar wordt Koningstock gevierd in de provincie Trento.

© 2024 Belga Nieuwsbriefing. Alle reproductie- en representatierechten voorbehouden. Alle informatie die in deze sectie wordt weergegeven (transcripties, foto's, logo's) is beschermd door intellectuele eigendomsrechten. Belga Nieuwsbriefing. Daarom mag niets van deze informatie worden gereproduceerd, gewijzigd, opnieuw gedistribueerd, vertaald, commercieel gebruikt of hergebruikt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Belga Nieuwsbriefing.