Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederland: schema, kanaal, voorspellingen… alle wedstrijdinfo

Nederland: schema, kanaal, voorspellingen… alle wedstrijdinfo

Frankrijk – Nederland. handbal. In hun laatste wedstrijd van de voorronde van het EK Handbal Dames, op woensdag 9 november, neemt Frankrijk het op tegen Nederland. Het is een finalewedstrijd om de eerste plaats in Groep C.

Het is tijd om het werk gedaan te krijgen. Geschikt voor de hoofdronde vanEuro handbal damesFrankrijk staat woensdag 9 november in een topwedstrijd tegenover Nederland om de koploper van Groep C. Op dit moment greep het blauwe team dankzij het betere doelsaldo de kop van de kip. Na het grote succes tegen Roemenië (21-35) riep de Franse doelman Florian Andre het Nederlands elftal op voorzichtig te zijn: “Het wordt nu al de meest gecompliceerde wedstrijd in de groep. Het is een sterke tegenstander. Het wordt de eerste plaats wedstrijd, moeten we die goed voorbereiden”.

Na een kwalificatiewedstrijd als “referentie”, verwacht de Franse bondscoach Olivier Krumpolls tegen Nederland te blijven spelen: “We moeten ons voorbereiden op onze kwaliteiten. We zijn gevaarlijk dankzij onze verdediging, en vooral in de tegenaanval. We waren “We kunnen ons heel goed voorbereiden op de laatste ontmoeting. Nu moeten we ook serieus zijn tegen Nederland. Nederland heeft een mooi en rijk team.”

Hoe laat begint de wedstrijd Frankrijk-Nederland?

In hun laatste wedstrijd van de voorbereidende fase van het Europees Kampioenschap Handbal Dames, daagt Frankrijk Nederland uit in het Boris Trajkovsky Sportcentrum in Skopje. Deze bijeenkomst begint om 20.30 uur.

Voor het volgen van de Europese dameshandbalwedstrijd dient u contact op te nemen met beIN Sports. De poster wordt uitgezonden tussen Frankrijk en Nederland op beIN Sports 1.

READ  Discipline: Na Brest/PSG zullen de schorsingen aan de Parijse kant vallen

Om Frankrijk – Nederland uitzendingen op uw smartphone, computer of tablet te volgen, heeft u maar één keuze. Een 100% digitaal abonnement op beIN Sports Connect hebben, waarmee u deze Europese handbalwedstrijd voor vrouwen kunt volgen op beIN Sports 1.

  • Mogelijke samenstelling van Frankrijk: Darleux – Valentini, Nze Minko (cap.), Zaadi, Flippes, Toublanc, Foppa.
  • Mogelijke samenstelling van Nederland: Duijndam – Dulfer, Smits, Housheer, Van der Heijden, Malestein, Freriks.
  • Pitclick: Frankrijk (1.53) – loting (7.80) – Nederland (3.45)
  • Unibet: Frankrijk (1,46) – gelijkspel (9,05) – Nederland (3,10)
  • PMU: Frankrijk (1,41) – loting (8,50) – Nederland (3.14)
  • – Vbet: Frankrijk (1.47) – Gelijkspel (8.10) – Nederland (3.07)