Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederland – Oostenrijk (2-3): “Het optreden was verschrikkelijk”, zegt coach Ronald Koeman spijtig

Nederland – Oostenrijk (2-3): “Het optreden was verschrikkelijk”, zegt coach Ronald Koeman spijtig

Bondscoach Ronald Koeman noemde de prestatie van zijn ploeg dinsdag “verschrikkelijk”, aangezien zijn spelers “zeer slecht” waren, na de nederlaag tegen Oostenrijk (2-3) in de laatste wedstrijd van de vierde groep op het EK 2024.

“De wedstrijd tegen Frankrijk verliep relatief goed, gezien het resultaat hebben we als team goed gespeeld. Vandaag was een slechte prestatie”, zei Ronald Koeman op een persconferentie, terwijl Nederland, dat zich voor de wedstrijd plaatste voor de achtste finales, afrondde. derde in Groep D.

De coach, die de hele wedstrijd aan de zijlijn boos was en zijn spelers bekritiseerde omdat ze een reeks ‘fouten’ hadden gemaakt, voegde eraan toe dat sommige ‘spelers op sommige aspecten slecht speelden… We moeten de tegenstander volgen en dit is niet wat er is gebeurd. .” “.

‘Ik kan er een aantal noemen’, zei hij. ‘We zijn in veel opzichten zeer slecht begonnen.’ We hebben niet goed verdedigd. Er waren te veel ruimtes voor de tegenstander.”

“We waren niet agressief. We verloren de bal ook veel, vooral in het begin. We waren echt slecht”, zei Koeman, nadat zijn ploeg twee keer van een achterstand kwam, voordat hij uiteindelijk verloor.

“In de tweede helft hebben we niet kunnen voetballen, maar het was niet genoeg.”

READ  Pro D2 – Dax zet zijn goede run voort, Provence is een groot succes. Voorspelling voor de 25e