Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederland annuleert alle festivals in de regio vanwege de opkomst van de deltavariant

Nederland annuleert alle festivals in de regio vanwege de opkomst van de deltavariant

Begin juli eindigde een electro-muziekfestival in Utrecht met de vervuiling van duizend van de 20.000 aanwezigen.

De Nederlandse overheid Maandag werd bekend gemaakt dat alle evenementen en festivals die langer dan 24 uur duren tot 1 september worden afgelast. Covid-19. De 2021-edities van internationaal bekende muziekfestivals als Lowlands, Mysteryland en Down the Rabbit Hole, die gepland stonden voor augustus, zijn afgelast. “Helaas is het niet eerlijk om deze evenementen door te laten gaanzei de premier Mark Rutte Op een persconferentie in Den Haag.

De overheid is van mening dat het tijdens het festival elke 24 uur screenen van bezoekers te ingewikkeld zal zijn om te regelen. De beslissing is genomenIn overleg met de afdeling Evenementen“, merkte Mark Rutte op. Half juli schatte de lokale pers dat duizend van de 20.000 aanwezigen op een muziekfestival in Utrecht besmet waren met Covid-19, maar er werden gezondheidspascontroles uitgevoerd.

Evenementen die langer dan 24 uur duren, zijn al opgeschort tot 13 augustus. De regering heeft besloten het verbod te verlengen tot het einde van de zomer. De regering heeft, net als de meeste landen in de Europese Unie, aangekondigd de reisbeperkingen te versoepelen. Nederland raadt reizen binnen de EU vanaf dinsdag niet meer af. Vakantiegangers moeten een negatieve test of anders Vaccinatiecertificaat Bij hun terugkeer moeten ze een periode van isolatie in acht nemen, afhankelijk van de situatie in het land van bestemming.

Gesloten nachtclubs

Den Haag wil dit najaar echter elke nieuwe golf vermijden en vanaf 8 augustus moeten vakantiegangers bij terugkeer een negatief test- of vaccinatiebewijs overleggen en een periode van isolatie in acht nemen, afhankelijk van de situatie in het bezochte land. “We kunnen allemaal het koffervirus terugbrengen“, waarschuwde minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge tijdens dezelfde persconferentie. Begin juli dwong een uitbraak van vervuiling, vooral onder jongeren, de regering om de versoepeling van de gezondheidsbeperkingen ongedaan te maken, met name de nieuwe sluiting van nachtclubs.

READ  The Devils zullen er alles aan doen om de prestatie in Nederland te forceren

Volgens de laatste officiële cijfers is de vervuilingscurve in Nederland gedaald (tot 11.000 gevallen per dag een week geleden) met ongeveer 3.900 nieuwe gevallen die maandag werden geregistreerd en recordniveaus bereikten. Het aantal gehospitaliseerde patiënten blijft echter toenemen, maar de situatie in ziekenhuizen”Lijkt beheersbaar“Zei Mark Rutte. Meer dan 1,8 miljoen gevallen van coronavirus en 17.807 sterfgevallen zijn gemeld in het land van 17 miljoen mensen. 83% van de bevolking heeft minstens één dosis van het vaccin gekregen en 59% van de volwassenen is volledig gevaccineerd.