Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Natalie Marcay reageert en breekt de snelle Genevieve de Fontaine!

Het is een strijd die bloedig belooft te worden. Op maandag 13 september 2021 deed Genevieve de Fontaine zeer gewelddadige uitspraken richting Natalie Marcay, op de set. non-stop mensen. Trouw aan haar openhartigheid heeft de voormalige organisator van de Miss France-verkiezingen de vrouw van Jean-Pierre Bernard, die in 1987 ook tot Miss France werd gekozen, niet gespaard.”De publieke opinie had op Reunion gestemd, maar de persoon die destijds de stemmen telde voor Europa 1 Dat was ze niet, dus zij was het uiteindelijk, maar het moest Miss Reunion zijn! wij begrepen het niet! We wachtten op het resultaat en ze had geluk! ” En Ze zwaaide en merkte op dat Natalie Markway haar sluier had gestolen.

Maar de dame met de hoed herlaadde haar kaliber om deze keer een nieuw schot af te vuren tegen het paar dat Natalie Markway poseert met de voormalige presentator van het 13-uur durende TF1-journaal. “Jean-Pierre Pernot kreeg de indruk dat hij eigenlijk de Miss France-sjaal had gekocht! Natalie Markway heeft geen goed verstand. Het is zo gevaarlijk dat een juffrouw niet zo tegen me praatte, ze heeft niets in haar hoofd! Dit is geen zekere Jean-Pierre-stijl! Hij is een getalenteerde man en dit bewijst dat de sjaal is wat aantrekt!“… en gedoe!

Natalie Marcay reageert op de aanvallen van Genevieve de Fontaine

Het faalde meer voor de voormalige columnist van TPMP om uit zijn scharnieren te breken en de woorden van Geneviève de Fontenay te schieten. “Laat me veel lachen, bijna 35 jaar later! Ik denk dat Guy Lux zich moet omdraaien in zijn graf. Het behandelt Gay Lux, Europe 1 en alle Fransen die op mij hebben gestemd als leugenaars. Er was nog 42,2% van de stemmen in mijn voordeel, van de tien finalisten. die nog steeds een grote meerderheid vormt.‘, wijst ze onze collega’s van Femme Actuelle aan.

READ  Laetitia Casta, heerlijk in Nice om een ​​voorproefje te krijgen van 'Hij'

Eerlijk gezegd irriteert het me. Mijn hart doet pijn om haar, ze is een vrouw die zich zo eenzaam moet voelen. Ze moet bestaan. Maar daarvoor hoeft ze me niet te slaan.‘, voegt Natalie Markway toe, die uitlegt dat het moeilijk zou zijn om de opmerkingen over haar te vergeven.Ik geef toe dat het me bang maakt, het is gewoon ronddwalen, ik snap het niet.Overal ligt de bal in het midden.

Zie ook: Laurent Roquier haalt uit naar Natalie Markway op C8!