Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een eerbetoon aan Johnny: Leticia Hallyday in tranen, Nulwin raakte Leroy aan en Patrick Broel bewoog…

De dag om Johnny Hallyday te vieren eindigt in stijl, met een buitengewoon concert in Accor Arena, dinsdag 14 september. Op het podium waren tal van getalenteerde artiesten en vrienden van Tollier te zien, zoals Catherine Ringer, Maxime Nucci, Gad Elmaleh, Cad Murad, Kalogero, Luan, Louis Bertignac, Noloin Leroy, Jennifer en anderen. Dit evenement werd live uitgezonden op France 2 en gepresenteerd door Michael Drucker. Archieffoto’s en video’s van Johnny Hallyday werden op schermen vertoond om de artiesten te begeleiden.

Sindsdien opent de rocker zelf festiviteiten ik beloof je gespeeld. Leticia HallydayAanwezig met haar dochters Jad en Joy veegde ze een paar tranen weg bij de start van dit muzikale eerbetoon dat opende met haar favoriete liedje. Vervolgens verzorgden Patrick Bruel, Florent Bagni en Patrick Fury de zang Leef voor het beste. Kendji Girac zong verlangen verlangen, met Yarol Poupaud op gitaar. Louane nam mee Diego, vrij in zijn hoofd.

De artiesten werden begeleid door een symfonieorkest, gitarist Yarol Bobod en Johnny Hallyday zelf: zijn stem bleef doorklinken in de concertzaal. Gaëtan Roussel liet het publiek dansen met zijn cover zwart is zwart. Leticia Hallyday stond op om een ​​paar passen te dansen. Tussen gelach en tranen door voelde de moeder van Jade en Joy (17 en 13) hun aanwezigheid “haar man” Tijdens deze mooie scène.

Passion heeft ook artiesten gevangen, zoals Nolwenn Leroy. No Woods, die aantrad verlaten zangerIn het begin van de avond was hij overstuur. Aan het einde van het nummer sloot ze haar ogen, pakte haar microfoon en mompelde een paar woorden. Patrick Browell, die heel dicht bij Johnny Hallyday stond en verschillende keren met hem mocht zingen, hief zijn wijsvinger naar de hemel, na het vertalen achter liefde. Christoph May die zong ik beloof je In de vocale versie had hij ook een klein gebaar voor Johnny Hallyday. Aan het einde van het concert deed het publiek zijn best een staande ovatie Aan de rocker, die deze heerlijke avond vanaf daar met een grote glimlach moet hebben voortgezet.

READ  Leticia Hallyday is ziek, haar toestand gaat niet zoals ze had gehoopt, het is een nachtmerrie!