Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nadat hij 317 keer had gesproken zonder het te weten, kreeg hij te maken met € 55.000 aan boetes die naar het verkeerde adres waren gestuurd.

Nadat hij 317 keer had gesproken zonder het te weten, kreeg hij te maken met € 55.000 aan boetes die naar het verkeerde adres waren gestuurd.

in Verenigd Koninkrijkkomen automobilisten regelmatig een groen-wit verkeersbord tegen, waarop een wolk in een cirkel staat afgebeeld. Het verwijst naar het betreden van de “schone lucht”-zone, waardoor wordt voorkomen dat bepaalde categorieën voertuigen gebouwen binnengaan op basis van hun classificatie.

“Hoe zal ik het doen?”

In Bradford kreeg de eigenaar van een Volkswagen-busje, dat twaalf jaar geleden op de weg werd gezet, maar liefst £317 boete wegens het overtreden van deze regels. De boete is op zijn zachtst gezegd fors en bedraagt ​​zo’n 55.000 euro. “Ik weet echt niet hoe ik dit geld ga inzamelen. Hoe ga ik dat doen?” vroeg Del D’Agostino teleurgesteld Naar de Dagelijkse Post.

De automobilist maakte een fout door met zijn Volkswagen Caravelle een verboden gebied binnen te rijden. Door afgelopen maart zijn voertuigregistratie bij te werken, ontdekte Del D’Agostino het bestaan ​​en de omvang van deze schuld: “Waarom zijn deze tickets niet geïmplementeerd, zodat ik ze eerder kon afhandelen?” vroeg hij zich opnieuw af.

Lees ook : “Gelukkig heb ik een persoonlijkheid”: BlaBlaCar weigert haar hond de bus in te helpen

De bestuurder van de auto dacht dat hij vrijgesteld was

Ja, want deze honderden boetes die vanaf september 2022, de maand waarin de Bradford Clean Air Zone werd ingevoerd, naar hem werden gestuurd op zijn oude adres. Maar bovenal getuigt de 42-jarige dat hij vanaf juli 2022 contact heeft opgenomen met de Bradford Council om ervoor te zorgen dat de vrachtwagen het gebied in mocht: “Er werd mij verteld dat ik op de vrijgestelde lijst zou worden geplaatst.”

READ  Door de aanstaande verkoop staan ​​volgens vakbondsbronnen 500 banen op de tocht

De stad wil er niets van weten

De stad wijst op haar beurt op de nalatigheid van het individu: “Het is de wettelijke verantwoordelijkheid van de chauffeur om ervoor te zorgen dat hij de DVLA krijgt [L’Agence des permis et immatriculations, ndlr] Up-to-date met hun autogegevens en huidig ​​adres. Kaz [zone d’air pur, ndlr] Het werd gelanceerd in september 2022 en alle bedrijven en inwoners van Bradford kregen de mogelijkheid om vrijstellingen aan te vragen voor hun voertuigen, waardoor ze op elk moment gratis binnen de CAZ konden reizen.

Del D’Agostino, die eerst door de rechtbank werd afgewezen, gaf aan dat het wel moest “Verkoop al uw bezittingen” Om zijn boete te betalen.

Lees verder…