Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Na zijn tussenkomst in het laatste nummer van zijn ex-vrouw Shakira geeft Gerard Pique de bal met veel ironie terug…

Na zijn tussenkomst in het laatste nummer van zijn ex-vrouw Shakira geeft Gerard Pique de bal met veel ironie terug…

eenvoudig
In haar nieuwe single vertelt popster Shakira over de ontrouw van haar ex-vriend, Gerard Pique. Hij was rechtstreeks uitgenodigd voor Twitch en de voormalige voetballer van FC Barcelona reageerde indirect op veel van deze regels.

Laat de botsing beginnen. De Colombiaanse zangeres Shakira bracht deze week een nieuw nummer uit waarin ze verwijst naar de ontrouw van haar ex-vriend Gerard Pique. Een stuk dat al meer dan 87 miljoen keer is bekeken op YouTube.

Lees ook:
Shakira: Ik heb Ferrari ingeruild voor Twingo…

“Ik kom niet bij je terug, ook al huil je of smeek je me”, “Ik ben over je heen en daarom ben ik met iemand zoals jij”, “Veel sportscholen, maar oefen ook een beetje van je brein”, “Ik verruilde een Ferrari voor een Twingo”, “Ik verruilde een Rolex voor een Casio: Shakira neemt geen blad voor de mond.

De oud-verdediger van Barcelona reageerde vrijdag op geheel eigen wijze tijdens een live-uitzending op Twitch. Gedurende de avond lieten zijn gasten, voetballer Sergio Agüero en de Spaanse omroep Ibay Llanos, het onderwerp niet onberoerd; De voetballer reageerde hierop door meermaals te verwijzen naar de grappenregels van zijn ex-vriendin.

Partnerschap met horloge… Casio

Deze aanvallen amuseerden – of moeten we zeggen geïrriteerd – de belangrijkste belanghebbende. Op Twitch uitgenodigd om te praten over de Kings League, een competitie die hij net heeft gelanceerd met regels die zijn ontleend aan verschillende sporten (voetbal, waterpolo, tennis, enz.), verscheen Gerard Pique met een uur… Casio. Een minder sarcastische reactie op de botsingen van zijn ex-vrouw. Verder het! kondigde een nieuwe samenwerking aan tussen de horlogemaker en de Kings League, een aankondiging bevestigd door het bedrijf.

READ  The Visual Suspect - 'Wat een geweldig moment', 'Heel ontroerend', 'Echt heel ontroerend': verrassing gericht op komiek Bowder zet het web op z'n kop

“Is dit een grap? Nee, nee, ik meen het. Ik zeg je, dit horloge is voor het leven”, zegt Gerard Pique. Maar de oud-verdediger, die begin november zijn afscheid aankondigde, bleef daar niet bij. Vervolgens stuurde hij Shakira opnieuw een tegenslag … en Javier Tebas, de president van het Spaanse voetbal, die de League of Kings vergeleek met een “circus”. Pique beloofde dat hij de volgende dag van het toernooi in Twingo zou arriveren met een speler “verkleed als clown”.

Ter herinnering: Shakira (45 jaar) en Gerard Pique (35 jaar) kondigden in juni het einde van hun relatie aan na meer dan tien jaar samenwonen. Ze kregen samen twee kinderen, Milan (negen jaar oud) en Sasha (zeven jaar oud). Piqué heeft inmiddels de liefde weer gevonden met Clara Xia (23), een Spaanse oud-pr-studente.