Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Miss Universe: Waarom vertegenwoordigt Florian Pascoe, de eerste runner-up in 2022, Frankrijk in plaats van Diane Lear?

Miss Universe: Waarom vertegenwoordigt Florian Pascoe, de eerste runner-up in 2022, Frankrijk in plaats van Diane Lear?

Floriane Pascoe, eerste runner-up van Miss France 2022 Diane Lier, zal Frankrijk vertegenwoordigen op de Miss Universe-verkiezing, op zondag om 2 uur. We lichten de redenen voor dit besluit toe.

Nee, het zal niet Diane Lier, Miss France 2022, zijn die Frankrijk zal vertegenwoordigen op de Miss Universe-verkiezing van zaterdagavond tot zondag in New Orleans, maar haar runner-up, Florian Pascoe, Miss Martinique 2021. Maar wat? deze verandering?

“tijdgebrek”

Aangekomen aan het einde van haar termijn afgelopen december, had Diane Lier voor Indira Ambiot in oktober gesproken over haar teleurstelling dat ze niet kon deelnemen aan Miss Universe, details BFM-TV. “Ik wilde dit heel graag doen. Ik heb het gevoel dat ik het einde van het experiment niet ga halen”, vertelde ze onze collega’s van Telester.

De voormalige Miss Île-de-France 2021 rechtvaardigde zichzelf in een persverklaring die door verschillende media werd gemeld: “Helaas zal ik niet kunnen deelnemen aan de Miss Universe-wedstrijd wegens gebrek aan tijd en voorbereiding een paar weken voordat ik de titel van Miss Frankrijk, volgend jaar december. Ik hou er niet van om dingen in tweeën te doen als het gaat om het vertegenwoordigen van Frankrijk.”

Lees ook:
Miss Universe: Wie zal Florian Pascoe Frankrijk vertegenwoordigen in de competitie in de Verenigde Staten?

Getraind door Florian Pascoe

Nadat Florian Pascoe de beslissing van haar teamgenoot had vernomen, activeerde ze haar dubbele happen om klaar te zijn voor zondag. Ik schakelde mijn Engelse lessen aan een ketting om vragen van de Amerikaanse pers te behandelen.

READ  Star Academy 2023: Evaluaties verliepen niet zoals gepland, eerdergenoemd duo...

“Ik doe een reeks trainingen, voornamelijk platformlessen. Ik heb ook lessen voor persoonlijke ontwikkeling en Engelse lessen. Het is erg belangrijk omdat ik momenten zal hebben met de Amerikaanse pers. Ik heb het geluk dat ik kan vertrouwen op het advies van veel professionals Dankzij hen zal ik in staat zijn om aan de top te staan”, legt Florian Pascoe uit in een interview met Duur.

“We hebben het WK gemist, maar ik zal de Miss Universe-kroon terugnemen”, zei de 21-jarige tegen Téléstar.

De wedstrijd vindt plaats tijdens de première in Parijs om 02.00 uur van zaterdagavond tot zondag.