Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Na tv geven jongeren het al op Netflix, Disney+ en andere Amazon Prime

Na tv geven jongeren het al op Netflix, Disney+ en andere Amazon Prime

In twee jaar tijd is het aantal 15- tot 24-jarigen dat SVOD gebruikt in Frankrijk met 42% gedaald. Annebel van den heuvel / Alamy fotoalbum / Alamy fotoalbum

Beëindiging – 15-24-jarigen brengen steeds meer tijd door op YouTube en TikTok ten koste van de grote video-on-demand platforms. Risico morgen voor het economische model van deze diensten.

De de televisie misschien wil je”Overlijdt binnen vijf tot tien jaarMaar met betrekking tot de auteur van deze profetie, Rode Hastingsvoorzitter Netflixplatformen stromen Alsof het hetzelfde corrosiefenomeen kan ervaren. nog niet. niet nu. Na een buitengewone push heeft Netflix wereldwijd 220 miljoen abonnees en Disney + 152 miljoen. Maar eindeloze groei is een mythe. De eerste tekenen van kortademigheid beginnen te verschijnen.

De nota is er: de jongeren beginnen af ​​te stappen van abonnementen op videodiensten. In het derde kwartaal van 2022 keek het aantal kinderen tussen 15 en 24 jaar dagelijks programma’s op Disney+ in Frankrijk, Amazon Prime-videoEn Netflix, Apple TV+, Salto, myCanal, GulliMax en OCS… zijn verder gedaald, volgens de SVoD Médiamétrie/Harris Interactive Scale. Tussen juli en september waren dat er 1,17 miljoen. “Dat zijn er 400.000 minder dan in het derde kwartaal van 2021…

Dit artikel is alleen voor abonnees. Je hebt nog 87% om het te ontdekken.

Het ontwikkelen van je vrijheid is het ontwikkelen van je nieuwsgierigheid.

Lees je artikel verder voor € 0,99 voor de eerste maand

Al geabonneerd?
Log in

READ  Volgens CMA verkleint Microsoft zijn marktaandeel op gameconsoles | Xbox One